„Изкореняване“ на брадавици с черупка на яйце

За „изкореняването“ на брадавици са ви нужни черупките на кокошите яйца

Какво всъщност са брадавиците?

Причината за тяхната поява е човешкия папилома вирус. Най-общо те се описват, като израстъци по кожата на човека, приличащи на малко карфиолче. Те са заразно, но не е изключено само един член на вашето семейство да ги „носи“, без другите да са засегнати. Появяват се най-често по ръцете или краката, разпространението им по други области на тялото е по-рядко срещано.

Черупки на яйца за премахване на брадавици

Черупки на яйца за премахване на брадавици

Какви видове брадавици има?

Определят се според своята локализация

1. Брадавици с куполовидна форма – за тях е характерно, че се появяват по пръстите на вашите ръце или крака.

2. Брадавици в долната част на вашия крак – най-често се локализират в плантарната му част.

3. Равнинни брадавици – те се наричат още плоски. Локализират се по лицето и краката. Има вероятност да не е само една, а много от тях.

4. Брадавици под ноктите или близо до тях

5. Стълбовидни брадавици – отново се локализират в областта на лицето.

„Трайност“ на брадавиците

Брадавиците са доста упорите и за да ги премахнете от тялото ви ще е нужно да се въоръжите с търпение. Много е вероятно брадавицата да се махна сама, без да се прилага лечение, за няколко месеца. В други случаи, брадавицата „обитава“ тялото ви няколко години. Няма гаранции, че ако брадавицата изчезне сама, няма да се появи пак след известно време.

Черупки от кокоши яйца за премахване на брадавици

Една лесна рецепта, за която са ви нужни само черупките на яйцата успешно се справя с отстраняването на брадавиците по тялото. Опитайте, но трябва да сте търпеливи, защото ще са нужни повече от няколко дена при борбата. Както споменахме, те са доста упорите и се изисква време за тяхното премахване. Единственото, което не е в минус на рецептата, е че не е много подходяща за брадавици по лицето, но все пак може да се използва.

За направата на илача се ползват само черупките на две кокоши яйца. Натрошавате ги на парченца. В тавичка постилате хартия за печене и сипвате черупките. Печете 30 минути при 250 градуса. Извадете печените черупки и чакайте да се охладят. После ги строшете на прах и ги приберете в малко бурканче. Вземете малко от тях и „поръсете“ брадавицата. Отгоре покрийте с памуче и после залепете здраво с лепенка. Сменяйте направената превръзка на всеки 2 дена. За положителни резултати са нужни поне 14 дена (най-малко). Спрете лечението когато брадавицата изчезне.

Подобни публикации за още четене:
„Изкореняване“ на брадавици с черупка на яйце
3.47 (69.33%) 15 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “„Изкореняване“ на брадавици с черупка на яйце

  1. ЗДРАВЕИТЕ ИЗЛЯЗОХАМИ БРАДАВИЦИ НА МНОГО НЕУДОБНИ МЕСТА МЕЖДУ ГЪРДИТЕ И ПОД ТЯХ И СЪЩО ТАКА И ПО ВРАТА ЩЕ ВИ БЪДА БЛАГОДАРНА АКО МИ ПОМОГНЕТЕ ДА СЕ ОТЪРВА ОТ ТЯХ ТЕ СА СИТНИ И ОСТРИ БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *