При рана на маточната шийка използвайте прополис

Мехлем от прополис можете да използвате при лечението на рана на маточната шийка, хемороиди или ринит.

Лечебната сила на прополиса е уникална и трябва да се възползваме от нея, тя е помогнала на много, защо и вие да не сте един от тях. Лечебният мехлем с прополис можете да си направите сами вкъщи и да се лекувате без да приемате лекарства. Единственото, което трябва да спазвате е всекидневното намазване с него, за да може да ви избави от болежката, която ви е засегнала.

Лечение на рана на маточната шийка

Лечение на рана на маточната шийка

Всъщност прополисът е чудодейна смес от прашец на красивите растения примесен със смола и восък, които ферментират в храносмилателната система на малките работливи пчелички. В прополисът има хиляди полезни вещества, като някои от тях са етеричните масла, хормони, ферменти, витамини и минерални соли.

Мехлемът от прополис, който ще излекува хемороидите, рана на маточната шийка и ринит се прави по следния начин: стоплете на водна баня слънчогледово олио (можете да го замените с зехтин, царевично олио, бадемово или сусамово масло). Мазнината трябва да кипне и после към нея се добавя 100 грама предварително натрошен прополис ( за 10% разтвор се добавя 100 грама прополис, а за 50% – 500 грама и т.н.). Сместа, която се получи ще загреете на котлона, като не спирате да бъркате за 20 минути. След охлаждането на прополисовият мехлем е нужно да го прецедите през марля. Мехлема се съхранява в стъклено бурканче и се държи на хладно.

Лечението на хемороиди с мехлем от прополис протича така: с него се намазва засегнато място всеки ден, до пълно излекуване.

Лечението на рана на маточната шийка – намажете тампон с чудодейния мехлем и го поставете във влагалището. Тампона се изважда след 10 часа. Прилагайте уникалния метод за лечение с прополисов мехлем 12 дена, за да може той да е ефикасен.

Лечение на ринит с прополисов мехлем – Сложете малко от мехлема на памучно тампонче, а него поставете в носа. Нека то стои така 20 минути. Ефект ще има още след първото прилагане на лечението.

Подобни публикации за още четене:
При рана на маточната шийка използвайте прополис
3 (60%) 2 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “При рана на маточната шийка използвайте прополис

  1. Ако това е рецепта, трябва да се уточнят дозите! За да получа 10%-ен крем, с тези 100 грама прополист ще трябва да кипна 1 литър растителна мазнина.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *