Билки повлияват при вода в коляното!

Оценете статията

Не пренебрегвайте болките в колената, може да е сериозно

Без съмнение болката в коляното (коленете) е една от тези, които със сигурност не бива да бъдат пренебрегвани. Тя може да се получи вследствие на множество фактори, които варират от травматични увреждания на болести и условия, като наранявания, вследствие на които се предизвиква болезнено натрупване на ставна течност.

Не пренебрегвайте болките в колената, може да е сериозно

Не пренебрегвайте болките в колената, може да е сериозно

Някои заболявания като артроза, ревматоиден артрит или инфекция са само едни от възможните причини за натрупване на течности в и около колянната става. Ако набъбването на колянто е вследствие на инфекция, то може да се стигне и до унищожаване на ставата.

Билка.инфо ви предлага тези изпитани билкови рецепти, с чиято помощ ще отстраните водата в коляното ви и отново ще изпитвате радост от движенията.

Начин на приготвяне и употреба – нарязват се картофи на филийки, с които се налага болното място. Прави се загравящ компрес, който се сменя на всеки половин час. Вместо картофи може да се използват и праскови. След 2 – 4 компреса лечебният ефект е налице.

Начин на приготвяне и употреба – взима се 1 винена чаша ориз, 1 чаена лъжичка олио и 2 чаши вода. Сместа ври на тих огън до набъбване на ориза. Получената лапа се налага върху болното място. Повтаря се до пълно излекуване. Ефектът се проявява след кратко време.

ВАЖНО: Ако публикацията Билки повлияват при вода в коляното! ви е допаднала или има какво да добавите или попитате, молим, коментирайте я най-долу на страницата!

Билка.инфо препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар