Къркорят ли ви червата непрестанно?! Тези илачи са за вас!

Тези билкови рецепти ще ви избавят от неприятните болки

Малко са щастливците, които никога не са изпитвали болки в червата, съпроводени с къркорене и с издуване на корема. Те се характеризират с пристъпи от присвиващи болки около пъпа (когато изхождат от тънкото черво) или в долната лява и дясна област на корема (когато изхождат от дебелото черво).

Издутия корем вече не е проблем !

Издутия корем вече не е проблем !

Чревните колики могат да бъдат резултат на някои диетични грешки – преяждане, консумация на развалена или несвойствена храна, чревни инфекции (дизентерия, салмонелоза, глисти), някои отравяния (медикаменти, олово, гъби).

Билка.инфо ви предлага следните доказали своята ефективност билкови рецепти, с чиято помощ ще се избавите от неприятните болки.

Начин на приготвяне и употреба – пие се на глътки в зависимост от силата на коликите, до 3 чаши чай на ден от лайка, бял равнец или мащерка. Чаят се приготвя като 1 чаена лъжица от билката /за 1 доза/ се вари 2 – 3 минути в 250 мл вода, оставя се да кисне още 5 и се прецежда.

Начин на приготвяне и употреба – 1 – 2 супени лъжици от билката градинска чубрица се оставят да киснат 3 – 4 часа в 600 мл вода, след това се кипват за 15 минути под похлупак и след като поизстине, отварата се прецежда и се пие по 3 пъти на ден преди ядене.

Подобни публикации за още четене:
Оценете статията

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *