Брадавици се премахват с черупки на яйца

Да точно така, черупките на яйца ще ни помогнат да премахнем грозните брадавици, които са се настанили на тялото.

Общо взето брадавиците се появяват най-вече на пръстите на ръцете, коленете и лактите, а никой от нас не иска те да загрозяват тялото му. Местата, на които излизат са показни особено през летния сезон, така че използвайте народната медицина и тази лесна рецепта, която ви предлагаме, за да ги отстраните. Все пак трябва да сме на ясно, че това са доброкачествени кожни образувания, които не застрашават здравето ни. Брадавиците са с диаметър от 2 до 10 милиметра. Формата им варира от кръгла до неправилна и имат различен цвят, който може да е от жълтеникъв до сиво-черен. Това са обикновените брадавици, но разбира се съществуват и други видове, които са плантарни, плоски и такива с кръгла форма.scerupki na qice

Ефикасното премахване на брадавици става с черупките на сурови яйца. За рецептата ще използваме 2 яйца, на които ще вземем само черупките, като ги начупим на парченца. Поставят се в тава, като отдолу задължително слагате хартия за печене. Слагат се да се изпекат за около 30 минути на 250 градуса. Фурната трябва да е загрята предварително добре. Извадите ли черупките от фурната трябва да ги оставите да се охладят, за да можете да преминете към следващата стъпка. Следващото, действие което трябва да извършите с препечените черупки от яйца е да ги наситните. Продължете докато се получи прах от тях. Лечебният прах може да приберете в бурканче или съд по ваше желание, който има капак, за да се затвори плътно.

Лечението с прах от препечените черупки на яйца става, като поръсите добре брадавицата. За да може лечебният прах да се задържи на засегнатото място използвайте лепенка, като под нея поставите памучен тампон или направете компрес. Ефект ще има само ако правите компреса в продължение на около 3 седмици. Препоръчваме на всеки 2 дена да сменяте направената превръзка.

Подобни публикации за още четене:
Брадавици се премахват с черупки на яйца
3.25 (65%) 16 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

2 коментара по “Брадавици се премахват с черупки на яйца

  1. Имах доста голяма брадавица на ходилото, но след няколко седмичен прием на готова комбинация от водорасли- изчезна. Без болезнени процедури, без замръзяване, без да отделям време за приготвяне на домашни лекове.

  2. Pavlina Dyankova, бихте ли дала по – подробна информация за комбинацията от водорасли ; напр. откъде ги вземаш , ти ли си ги комбинираш , на коя фирма и цена. Благодаря, предварително ако решиш да отговориш !!!

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *