Демир бозан. Чудо!

Какво всъщност е това Демир бозан? Какво представлява?

Съдържание на публикацията: ♣ Билка или комбинация? ♣ Внимание: Фалшификати! ♣ Видео отзив. ♣ Ванга и Петър Димков за отслабването с билки. ♣ Бабини билки за отслабване.

Демир бозан, това е комбинация от билки, които се намират и в България, но са известни под наименованието „Тайната билка на анадолските ходжи“. Те са изключително добри при всякакви заболявания, свързани с кръвоносната и нервната система, но се използват и при други болести.

демир бозан

Демир бозан се пие като чай

На българския пазар Демир бозан се намира под формата на изсушени и смлени билки, разфасовани във филтърни пакетчета, по 90 в кутия. Една кутия стига за един месец, тъй като билковата комбинация се приема три пъти на ден като чай: запарва се във вряща вода и се оставя да изстине в нея.

Колко струват билките?

Демир бозан може да се закупи за 43 лева на място от ул. „Три уши“ №5 на гърба на Съдебната палата в столицата. Там работното време е от 10:30 до 19 часа в делнични дни и до 14 часа в събота. Може да се поръча и по телефона, като за поръчка на две кутии се дава отстъпка от 6 лева тоест вместо 86 лева се плащат само 80. Цената на доставката е за сметка на изпращача.

Има ли комбинацията нужните разрешения?

За връзка, поръчка или информация можете да използвате формата за ОНЛАЙН ПОРЪЧКИ ТУК или да се обадите на телефони 0898/543 752, 0899 58 28 32 или да пишете по мейла office@demirbozan.com.

Демир бозан е регистриран в Агенцията по храните и има съответния документ от там. Произвежда се от сертифицирана билкозаготвителна фабрика по поръчка на ФармаВитал ЕООД, на чието име е патентована комбинацията.

Демир бозан – билка или комбинация?

В интернет се срещат множество взаимно изключващи се твърдения: че Демир бозан е всъщност билката бабини зъби, на друго място ще намерите, че това е котешка стъпка, на трето – че е обичниче. Естествено, няма как те едновременно да са верни. Причината за съществуването на тези версии е загадъчният характер на тази комбинация, който провокира хората да се отдават на гадания относно нейния състав. Истината е, че Демир бозан не е отделна билка, а комбинация от билки и който твърди обратното, влиза в конфликт със Закона за патентите и регистрацията на полезните модели.

ВНИМАНИЕ: Фалшификати на Демир бозан!

DEMIR-BOZAN

Опаковката на истинския Демир бозан изглежда така.

Освен това напоследък на пазара се появиха и множество фалшификати на билковата комбинация, носещи същото име. Искаме да ви предупредим, че истинската билкова комбинация с името Демир бозан е само една и тя струва 43 лева, независимо дали ще се купи на място или ще я поръчате с куриер. В този случай доставката е за сметка на изпращача.

Имитаторите са известни с това, че не спазват правилната пропорция на билките в комбинацията, а тя е много важна. Разбира се, вие можете да приемате каквито си билки пожелаете, но само на ваша отговорност.

Според нас обаче трябва да си пазите здравето и да се ориентирате само към това, което е признато от законите и държавата и което е гарантирано с авторитета на здравните и хигенно-епидемиологични власти. В противен случай, ако търсите само и единствено по-ниска цена, можете да си наберете каквито искате билки и да си ги пиете. Но какви ще бъдат последствията за здравето ви само можем да гадаем.

За ваша информация: Билка.Инфо гарантира единствено за Демир бозан, произведен от „Фарма витал“ на 43 лева цена. За останалите ви дава гаранция единствено да се надявате, че няма да ви увредят вътрешните органи, психиката и метаболизма. (Текстът продължава и след видеото).

Отслабване с билки: Какво казват Ванга и Петър Димков по темата

Лесно ли се отслабва с билки? Човек трябва да опита. Отслабването с билки си има специфика.

Хубаво е да опознаеш мъдрото знание, трупано от поколения – от написано слово, но и от изречено. Т.е. – да четем за отслабването с билки, както и да се допитваме до хора, които са на “ти” с материала.

Може ли да са билкари, народни лечители, посветени в тайните на фитотерапията? Без съмнение. Може ли да са хора, изпитали върху собственото си тяло билковата магия на отслабването? Защо не?

Съветите на Ванга за отслабване с билки

В това, което й се приписва като наследство, има мистика. Човек се чуди – наистина ли е казано от нея, или някой го “дописва”. Ще проработи ли избраната от нас билкова рецепта; а ако това се случи – ще ни помогне или ще ни навреди?

Пророчицата, както е известно, много често е препоръчвала съвсем прости решения на проблеми, изглеждащи тежки и заключени. Познавала е изтънко лечението с билки и е настоявала да не се залита по “букетите” от много лековити треви: за една болка – една билка. Така най-лесно можеш да разбереш дали избраният цяр ще те спаси или трябва да търсиш друг.

На голяма популярност се радва рецептата на Ванга за отслабване с билкова вода. Тя изисква да се снабдите със суха билка омайниче и 100 грама от нея да сварите за 5 минути в голям съд с вода. Оставяте я да изстине и след къпане се обливате с нея. Ритуалът се повтаря три поредни вечери. Преди лягане изпивайте по една чаена чаша запарка от маточина.

Една скромна хипотеза: ако човек реши да следва стриктно този модул, със сигурност ще спи спокойно и леко; няма да го мъчат кошмари, нито потребност от нощна разходка до хладилника. Може би така усещаш, че апетитът може да се контролира?

Другият съвет на пророчицата е да се пие кафе от изгорена дъбова кора: малка чашка преди ядене също помага да се овладее лакомията.

Бъзовата настойка на Петър Димков

При Петър Димков нещата са доведени до конкретика и който реши да опита, трябва да е много дисциплиниран. За сваляне на излишните килограми класикът има най-различни предложения, като разделя болестното затлъстяване от напълняването поради обездвижване и прекалена страст към храната.

Седефче, бял равнец, листа от орех, мечо грозде – лечебните растения в записките му са безброй. Хубаво е да се следват технологиите на приготвяне, дозировките, начините на прием. И у Димков, както при Ванга, по разбираеми причини рецептите за отслабване акцентират върху момента, предхождащ храненето: вземи такава настойка или такива капки, които ще те направят по-малко гладен!

демир бозан и Петър Димков

Рецептата на Петър Димков

Билката не може да свърши чудо, ако човекът не го поиска! Само вникнете в една примерна рецепта на Петър Димков за настойка-отвара от бъзови листа: (вижте рецептата в илюстративния текст, в жълтото каре!).

Билки без диета? Невъзможно!

Няма народен лечител или фитотерапевт, който да ви намери вълшебно биле, само с неговата сила да смъкнете наднормените килограми. Отслабването с билки оздравява и пречиства тялото, помага му да се освободи от излишни течности и токсини, да усвоява по-бързо храната.

Но съветите за едно или друго лечебно растение винаги са придружени с препоръки за умерено хранене.

Дали сте готови за отслабването с билки – можете да проверите сами с чая Демир бозан!

Той е достъпен (ТУК) в удобна филтър-версия и се препоръчва като ефективно, балансиращо здравето средство с природен произход. В състава му влизат котешка стъпка, глог, блатен тъжник, хвощ, великденче и особено важната царевична коса. Последният компонент доказано потиска апетита. Положителна страна при отслабването с билки е отсъствието на негативни странични ефекти: момент, който не е маловажен и който ще ви насочи да започнете с най-приемливия вариант: чая Демир бозан!

БАБИНИ БИЛКИ ЗА ОТСЛАБВАНЕ

Науката търси причините за масовото трупане на свръхтегло къде ли не: в специфичен ген, в семейните навици за хранене. Има по малко истина и в едното – и в другото. Но цялата истина е в признанието, че малко се движим – а много ядем! Много и нездравословно.

Няма друго обяснение за питането: как така бабите ни са били до дълбока старост тънки и чевръсти. Дали техните рецепти с билки за отслабване ще ни свършат работа? Как биха могли, щом живеем в друга реалност. Билките за отслабване на днешните баби са малко по-други!

Ето ги растенията за топене на килограми!

Модерните баби от 21-и век са наясно, че раздялата с наднормените килограми в достойна възраст е нещо доста сложно. Гладуването е опасно за здравето, интензивният спорт – невъзможен, за дълги разходки или просто за ходене пеш време не остава.

Ето вариант, съчетаващ “вчера” и “днес” на растенията за отслабване: вземаме пет грама канела, по 10 – кафяви водорасли и глог, заливаме всичко с литър гореща вода. Варим 10 минути, прецеждаме. От тази отвара се пие по една чаена чаша сутрин и вечер, без подсладители. Нали усетихте полъха на новия век: познатият глог е съчетан с кафяви водорасли.

По-традиционен е друг вариант: той изисква балансирана смес от корени на гръмотрън и глухарче, семена от копър, кори от зърнастец и цели стръкове полски хвощ. Тревната маса се подготвя за варене – две супени лъжици в три чаени чаши вода. Ври три минути, кисне един час. Непълна чаена чаша се изпива преди всяко ядене в продължение на два месеца.

Дали става дума за банална билка от миналите векове или за новооткрит растителен компонент, и в двата случая идеята е да се ограничи апетитът.

Как по-бързо да изгорим мазнините?

В 21-и век светът стана малък и е по-шик да отслабваш не с отвара от омайниче, а с биокомпонент от гуарана!

Много от новите средства за отслабване са на растителна основа и обещават бърза промяна чрез скоростно изгаряне на мазнините. Въпросната гуарана вдига адреналина поради високото си съдържание на кофеин – а именно това активира изгарянето на мазнините. Чуждоземската билка забавя стареенето и оптимизира всички жизнени функции. Това ни припомня, че отслабването не е въпрос само на суета: здравословно е, стига да го постигнеш грамотно и безопасно!

Да споменаваме ли зеления чай? Всеки знае, че освен отличен антиоксидант, той е стимулатор на обменните процеси; оптимизираният метаболизъм неизбежно стопява мастните депа. В същата група е и примамливо звучащото “мате”: включено в билкови продукти за отслабване, то увеличава разхода на енергия, а мазнините са отлично гориво за това.

Ако трудно вземате решение…

Ако ви е трудно да прецените с какво да започнете: дали с отвара от омайниче, кафе от дъбова кора или екстракт от мате, направете повече консултации и съберете достатъчно информация. А дотогава се заредете с класическия и изпитан билков чай Демир бозан (от ТУК) и започнете личната си битка с наднормените килограми.

Демир бозан работи срещу затлъстяването, хипертонията и сърдечно-съдовите проблеми във всяка възраст, но ползата му е най-важна за зрелите години. Чаят съдържа котешка стъпка, глог, блатен тъжник, хвощ, великденче, царевична коса – лечебни растения, чиито пропорции в букета са точно изчислени и гарантират оздравителен ефект без вреди.

Идеята е да бъде постигнат общ оздравителен резултат и стабилизация на сърдечно-съдовата дейност, балансирано действие на храносмилателния тракт и подобрена имунна защита. Отслабването с билки понякога ни позволява да получим много повече от желаното.

72 коментара to “Демир бозан. Чудо!”

 1. Фен

  Мар. 04. 2011

  За първи път намирам толкова ясно и вярно описание за Демир бозан, тази билкова комбинация! Браво!

 2. админ

  Мар. 22. 2011

  В интернет ще намерите още много различни версии относно това, какво е Демир бозан. Според някои то е обичниче, според други – бабини зъби, а според трети е нещо трето. Билковата комбинация „Демир бозан“ няма нищо общо с кандилколистното обичниче, което е отровно! Ние не предлагаме отровни или забранени от закона билки. Разбира се, не можем и да попречим никому, ако той е решил да се трови. Само можем да го предупредим, а той нека действа както сърцето му повелява!

 3. Иван Тенев

  Мар. 22. 2011

  Да, билковата комбинация носи името Демир Бозан.
  Аз си го пия, проблеми няма.

 4. Иван Тенев

  Мар. 23. 2011

  Добре де, защо не напишете комбинацията, да се знае?
  Тя ще е от билки, които се берат в различни сезони, така че вие пак ще си я продавате.

 5. админ

  Мар. 23. 2011

  Котешка стъпка, Глог, Блатен тъжник, Хвощ, Великденче и Царевична коса

 6. Иван Тенев

  Мар. 23. 2011

  Благодаря от името на всички.

 7. Стефка

  Мар. 23. 2011

  Хвала на зета и дъщерята дето ми отвориха очите за Демир Бозан. Това е билкова комбинация. Моят проблем беше подаграта. Докторите казваха, че подаграта не се лекува, караха ме да правя диета. С една дума всичко, което обичам, не биваше да накусвам.
  Не е никак лесна тая работа. Хапнеш ли нещо дето докторите не дават, се будиш посред нощ с адски болки в краката. Лоша работа, казвам ви!
  С Демир Бозана дето ви казах, че децата ми донесоха, няма никакъв проблем. Ям си каквото искам, ама по-по малко. Зех даже да забравям, че някога съм имал проблеми.

 8. Красимира Александрова

  Мар. 31. 2011

  Благодаря и аз за състава – но почетох доста в Internet напоследък за Демир бозан.

 9. админ

  Мар. 31. 2011

  В състава на Демир бозан няма билки, които са в забранителния списък.

 10. Диана

  Апр. 01. 2011

  надявам се да се окажете прав. На кутията ми пише че е пакетирано на 03.01.2011г. Може би трябва да се обадя на хората които ми пратиха чая.

 11. Диана

  Апр. 03. 2011

  интересува ме кой може да гарантира за безопасността на този чай върху здравето на човека?

 12. админ

  Апр. 03. 2011

  Регистрацията в Дирекцията по храните е гаранция, че Демир бозан е безопасен. Надписът е коригиран на новите кутии.

 13. Красимира Александрова

  Апр. 04. 2011

  Аз съм магистър фармацевт -учила съм ботаника и фармакогнозия при най-големите светила – като проф.Ахтарджиев и вярвам в лечебната сила на билките.

 14. Бойко

  Апр. 05. 2011

  аз също го пия ве4е става 2 месеца ето какво пише на кутията ;котешка стъпка. .п хвощ.великденч царевична коса
  блатен тъжник .към вас имам такъв въпрос вие сами ли събирате билките или ги купувате ако ги купувате нямя никаква гаранция 4е е то4но това което трябва да бъде
  искам да знаете 4е билките на bilek.net нямат абсолютнони какво действие може би са култивирани билки които нямат никакво действие…Приятен ден

 15. Емилиян

  Апр. 06. 2011

  Найстина ли помага при косопад за6тото съм на 20 години а косата ми от 1 година ве4е капе и няма лек за сега . А само4увствието ми заедно с косата ми си отива подяволите .

 16. ВЕНЦИСЛАВ МАРИНОВ

  май 03. 2011

  ИСКАМ ДА МИ КАЖЕ НЯКОЙ ДА СЕ Е ИЗЛЕКУВАЛ ОТ ИНСОЛИНОЗАВИСИМ ДИАБЕТ С ДЕМИР БОЗАН,И АКО ДА НЕКА ДА ГО КАЖЕ ВЪВ ФОРУМА ДА ГО ЗНАЯТ И ДРУГИТЕ?!!

 17. Михайлов

  май 03. 2011

  Здравейте! Билките не лекуват, а само помагат. Демир бозан няма претенции, че лекува, защото това би било забранено от закона.

 18. КУР

  май 10. 2011

  Папайте ми К*Ра абе бозайте ми ДЕмирника Х*Й тате баница

 19. Катерина Иванова

  май 14. 2011

  Здравейте, Преди 10 дни баба ми получи инфаркт и в момента е парализирана от лявата страна.Неможе да си движи левия крак и ръка, а и говорът и е много неразбираев, но иначе е контактна.Има ли шанс с тази билка да помобри състоянието си, и дали няма да навреди на дугите и заболявания като анемия, болно сърце и ревматизъм.
  Пише че Демир бозан помага при стрес, преумора, депресия, но комбинацията от различни билки не вреди ли на други заболявания.Благодаря .

 20. maniak

  май 31. 2011

  ne vqrvam dami pomogne sre6ty kosopada dva meseca go piq

 21. ekaterina stefanova

  Юли 26. 2011

  nqkoi da mi kaje kolko vreme se pie tazi bilka za da ima rezultat tai kato po4nah da q piq ve4e edna sedmica

 22. админ

  Юли 26. 2011

  Една кутия Демир бозан е достатъчна за месец, през това време се усеща и ефектът от него.

 23. anelia

  Авг. 01. 2011

  TRANLIVKOOOOOO ,NAPI6I NQKOQ REZEPTA, DE….VIJDAM ,4E 3NAE6 MNOGO ,HAIDE ,MOLQ TE .DAI NE6TO 3A 6IPOVE, 3A SUNU3IT ,3A OTSLABVANE, 3A VS.KOETO 3NAE6. PO3DRAV:ANELIA

 24. Георги

  Авг. 06. 2011

  Изглежда, когато и да пие билки, човек винаги е закъснял. Моля всички ви- много ще се радвам да се съберем примерно в моя скайп или фейсбук и да обменяме билкови рецепти. Скайп:- gogotosam, имел:- geo_medika@abv.bg

 25. Анонимен-2

  Сеп. 03. 2011

  Абсолютно съм съгласен с Изабела…..

 26. ками

  Сеп. 20. 2011

  Здравейте на всички във този форум днес си поръчах билката демир бозан искам да я използвам за наднормено тегло утре ще ми пристегне с колет след месец ще се включа да споделя

 27. angel

  Окт. 12. 2011

  *Във всеки човек живеят трима души- Ти, лекарят и твоята болест. Твоя работа е, с кого ще се съюзиш.*
  Напълно подкрепям мнението на Трънливко Бодливко -харесвам начина Ви на мислене и бихме искали тел. за контакт за да Ви поканим в групата си където бихте ни оказал неизмеримо голяма помощ..

 28. MinaFilipova

  Окт. 15. 2011

  Относно лечението с билки: За предрочитане е да се лекуваме с тях.Трябва да се знае,че процесът е по-дълъг.

  Но,те са само част лечението.Трябва да направим промяна в начина си на живот: хранене,мислене,вяра…
  Ако продължаваме по начина по който сме живели преди
  да се разболеем/който явно е ,,помогнал“/ то и резултата
  няма да е този който трябва очакваме,нали?

 29. Лидия Маркова

  Ное. 10. 2011

  Здравей те. Ако накой знае къде в Плевен или околието се изкопуват билки нека ми каже.Предварително Ви благодаря!

 30. trakia196

  Ян. 04. 2012

  utre 6te si si ia pora4am dano pone malko da ima ne6to viarno ot tezi superlativi ne biva da se podigrava nikoi sas zdraveto i bolkata na xorata

 31. simeon

  Ян. 07. 2012

  zdraveite iskam da popitam za bilkata demir bozan dali lekuva sardechno bolni s zapusheni veni tai kato maikami e s 3 zapusheni veni e za 3 bai pasa no ne iska dase operira ka to e malko vazdrasna na 72godini i e sas diabet ise strahuva dali shte izdarji operacuiata zatova ne iska dase operira zatova se obrashtam s goliama molba da mi kajete dali demir bozan shte i pomogne blagodariavi mnogo

 32. НЕЛИНА

  Ян. 09. 2012

  Здравейте,най-вече ме интересува КАМИ, която е писала на 20.09.2011 год., че си поръчва билката и след един месец ще пише, дали има резултат, който знае нека да пише

 33. Мариян Найденов

  Февр. 17. 2012

  Хора, аз си купих билковата комбинация Демир бозан. Вярвам, тя ще ми помогне. Полагам усилия да променя и начина си на живот до колкото мога. Моето мото е: Искам значи мога. Нужна ни е повече вяра. Желая здраве на всички.

 34. Antoaneta Gencheva

  Февр. 25. 2012

  moje li nqkoi da mi dade nqkakav telefonen nomer na koito moga da s iq pora4am,blagodarq predvaritelno

 35. Georgi

  Февр. 25. 2012

  Здравейте! Телефоните за поръчка на Демир бозан ги има на сайта им http://www.demirbozan.com

 36. Жоро

  Мар. 15. 2012

  Пия вече един месец Демир Бозан за сърдечносъдови проблеми.Пуша,но не чак толкова ,но не ги спирам/просто чувствам глад/ и преди да почна с Билката пак толкова пушех та……. резултата при мене е такъв/сигурно на всеки различно му действа/:1. Почнах да чувтвам стягане на главата.2. Получих една тъпа болка в областа на сърцето.3 Не отслабнах,а напротив 1,2 кг качих.Не се отчайвам знам,че билките действат по-бавно.И да питам някой от форума,които дават съвети за Демир Бозан:трябва ли да пия лекаствата ,които ги пиех преди вземането на билката,заедно с нея,защото аз ги и пия и не? Благодаря предварително за отговора на моят въпрос.

 37. Георги

  Мар. 15. 2012

  Разбира се, в никакъв случай не спирайте лекарствата! Болката може да идва и от това!

 38. Жоро

  Мар. 20. 2012

  Благодаря за съвета.Ще продължа лекарствата и дано да има ефект.След 20-на дена ще ви пиша,та да видим.

 39. Златина

  Мар. 22. 2012

  Здравейте!Холестерола ми е по- висок от нормалното.Може ли някой да ми каже Демир Бозан дали помага за нормализирането му и колко време трябва да пия този чай.

 40. Георги

  Мар. 22. 2012

  Тук http://goo.gl/p84jd можете да видите отзиви на 30 души, които са го ползвали за холестерол. Ефектът от Демир бозан се усеща още в първия месец.

 41. Eva

  Мар. 23. 2012

  Izkam da popitam dali se prodavat i bilki za kamani vuv Jlu4kata.

 42. Eva

  Мар. 23. 2012

  Sestra mi ima kamani vuv jlu4kata , doktorite sa i kazali samo sus operaciq moje da se mahnat.No az 4yh za DEmir Bozan i se interesyvam dali moje da zakypim i dali ima bilki ,koito premahvat kamanite vuv jlu4kata
  .

 43. dako

  Апр. 02. 2012

  Imam problem s alkohola.vsyako napivane mi struva skapo.udryam kolata.ili gubya pari telefoni i tnt.tozi demirbozan bi li mi pomognal da spra alkohola

 44. Георги

  Апр. 02. 2012

  Демир бозан намалява желанието за пиене, но ако не вземете твърдо решение да не пиете, нищо няма да ви помогне.

 45. Пепа

  Ян. 19. 2013

  Съпругът ми е в депресия. Демир Бозан дали ще му помогне?

 46. Niki

  Ян. 19. 2013

  Демир Бозан при мен даде положителен резултат. Препоръчвам го постоянно на приятелките си.

 47. Полина

  Ян. 22. 2013

  Много съм доволна!

 48. Radost

  Ян. 22. 2013

  А откъде мога да го поръчам, при условие, че не живея в София? Някакъв сайт или телефон за връзка ще може ли?

 49. Стенли

  Ян. 22. 2013

  Върнах си съня с Демир Бозан

 50. Боби

  Ян. 22. 2013

  На мен лично смело мога да твърдя, че ми помогна, както и на още няколко близки приятели, на които им споделих за Демир Бозан! :)

 51. Бони

  Ян. 22. 2013

  Демир Бозан и подейства добре срещу подаграта

 52. Марта

  Ян. 22. 2013

  Най-добре учи личният опит, затова предлагам: който има проблем и иска да го реши, да си вземе от билковата смес и да пробва. Моето лично мнение е, че разочаровани няма да има!

 53. Pepi

  Ян. 22. 2013

  +1

 54. Веси

  Ян. 22. 2013

  Помогна ми много за главоболието, благодаря ви!

 55. Ина

  Ян. 22. 2013

  Това са билки, които наистина помагат!

 56. сгефка

  Авг. 10. 2013

  Демир бозан е едно от синонимите на билката обичниче,а вие щом сте си я харесали за търговско име,добре.

 57. poli

  Сеп. 01. 2013

  А аз от къде да знае дали вашата билка не е фалшива?

 58. Админ

  Сеп. 01. 2013

  Здравейте! За оригиналността и разрешението на Демир бозан можете да проверите в Българската агенция по безопасност на храните, където тя е регистрирана. Регистрацията е направена в Областна дирекция по безопасност на храните, София: Номер 237/16. 03. 2011г., ТД№: 001-2010.

 59. Люба

  Окт. 02. 2013

  Телефон за поръчка, моля!

 60. georgi

  Окт. 02. 2013

  За връзка, поръчка или информация можете да се обадите на телефони 0898/543 752, 0899 58 28 32 или да пишете по мейла office@demirbozan.com.

 61. Мариана

  Ян. 22. 2014

  Вместо химия от аптеките, по-добре да оставим природата да свърши своята работа

 62. Ани

  Ян. 22. 2014

  Демир Бозан е комбинация от полезни билки, пробвала съм чая много пъти, няма как да навреди!

 63. Мари

  Ян. 22. 2014

  Супер си е Демир Бозан и наистина помага!

 64. Iva Georgieva

  Ян. 22. 2014

  Много приятен вкус и най-важното, върна ми здравия сън. Много съм доволна!

 65. Боби

  Ян. 22. 2014

  Демир Бозан помогна на мен и на цялото ми семейство да се справим с грипа, който ни налегна наскоро.

 66. Vili

  Ян. 22. 2014

  Действа много добре и при простуда! Забравих пътя за аптеката, откакто го пия.

 67. Mira

  Ян. 23. 2014

  Бях скептична…много дори, но сега, когато поръчвам за 2 път – за една приятелка, мога да уверя, че наистина действа.

 68. elena

  Февр. 08. 2014

  a deca za grip mogat li da go piqt deteto mi e na 6g no az 6te go vzema za mene za6oto otdavna kriq moq problem za starhovata nevroza no sega sam tvardo re6ena da go izlekuvam i da probvam s va6iq 4ai sled sedmica 6te go pora4am a za autopi4en dermatit pomaga li

 69. Демир Бозан БГ

  Мар. 20. 2014

  Благодарим ви за добрите думи! Ще се радваме да получим и други отзиви на хора, на които билките са помогнали!

 70. Demir Bozan

  Мар. 20. 2014

  Наистина не е добре да давате Демир бозан на деца и то не защото ще им се случи нещо, а защото техните родители са склонни да отдават всичко, което се случва с децата, на билките. И най-вече онези неща, които изобщо не се дължат на тези билки.

  Иначе за страхова невроза ще ви помогне, а за аутопичен дерматит нямаме получени отзиви. Може да помага, а може и да не помага.

 71. Kiro Mitev

  Февр. 21. 2015

  много-добра

 72. Демир бозан

  Мар. 16. 2015

  Благодарим ви, Kiro Mitev, за положителната оценка за Демир бозан! Ще се радваме, ако повече хора научат за тези билки, защото те наистина вършат превъзходна работа!

Добавете коментар