Комбинация от билки лекува псориазис

Билките лекуват и макар това да става по-бавно си заслужава усилията, а с правилната комбинация от тях ще победите псориазис.

Псориазис е заболяване на кожата, което не избира своите „жертви“ и засяга двата пола без да има значение възрастта на хората. Хората, които са засегнати от него имат по тялото червени петна с груб релеф. Самите петна по тялото имат бели люспи, които са доста неблагоприятни. Псориазис може да се появи по цялото тяло, но най-често се среща по кръста, около пъпа, коленете и по окосмената кожа на главата. Засегнатите от псориазис задължително трябва да вземат мерки за лечение и да го овладеят, а за тази цел ще ви предложим една комбинация от билки, която ще ви помогне.psoriazis

Псориазис е заболяване, което може да придобиете, защото е наследствено, но не заразно. Лечението, което ще предложим е с комбинация от билки, но най-важна роля играят цветове на жълтия кантарион. Тази билка има противомикробно, противовъзпалително и успокояващо действие. Другите билки, които ще смесим за да получим масло срещу псориазис са цветовете на невен и равнец. Накрая ще завършим с добавянето на зехтина, защото той също е едно много полезно и лечебно средство.

Маслото, което трябва да приготвим за лечение на псориазис става по следния начин: за да започнем трябва да си набавите стъклена бутилка, която е 1 литър. По-голямата част от нея ще напълните с цветовете на лековития жълт кантарион. После ще нарежете само стръкче от лечебния равнец и няколко цветя от невена. Бутилката вече е пълна и е време да добавим зехтина, като наливате докато се напълни до горе. Зехтина може да бъде заменен и със слънчогледово олио. Затваряте добре бутилката с капачката и я поставяте на слънце. Там тя трябва да престои 21 дена. Отворете я след този период и добавете към комбинацията от билки 5 грама от ароматното лавандулово масло. След разбъркване лечебното масло за псориазис е готова, като само трябва да го прецедите. С него мажете засегнатите от заболяването места 2 пъти на ден, като лечението продължава до пълното ви излекуване.

Подобни публикации за още четене:
Комбинация от билки лекува псориазис
3 (60%) 1 vote

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Комбинация от билки лекува псориазис

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *