Най-ефикасните билки при възпаление на щитовидна жлеза

Рогачица: Всяка една билка е дарена с чудодейна сила, но когато комбинираме точните получаваме ефикасен лечебен еликсир за премахване на възпаление на щитовидна жлеза.

Голямото психическо натоварване и стреса са двете основи причини за възпаление на щитовидна жлеза и минималното излагане на стресови ситуации ще подари на тялото ви хармония, а така ще избегнете заболяването.

Щитовидната жлеза изпълнява главна роля, защото нейната функция е да произвежда хормони благодарение, на които се регулира успешната обмяна на веществата.

Ако всекидневието ви включва голямо психическо натоварване има опасност щитовидната жлеза да започне да расте и да образува възли.

Симптомите, които ще ви подскажат за наличното възпаление на щитовидна жлеза и образуването на възли са неспокоен сън, затруднено дишане, трудно преглъщане, отоци върху тялото и резки промени в теглото.

Вместо да приемате лекарства, за да се справите със заболяването можете да изпробвате комбинация от лековити билки. Тяхната сила е доказана от специалисти и ще ви излекува, макар това да стане по-бавно, но положителния ефект е сигурен.

В отварата ще вложим 8 билки с доказано положително въздействие при възпаление на щитовидна жлеза, които са: седефче, жълта комунига, глог, дяволска уста, ламинария, туя, невен и рогачица. Ето и количествата от лечебните билки, които ще ви се наложи да смесите, ако искате да се излекувате: ще използваме стръковете на седефче и дяволска уста, като смесим по 3 супени лъжици от тях.

От стръковете на жълта комунига ще прибавим 2 лъжици за супа. От плодовете на лечебния глог ще прибавим 3 супени лъжици. От ламинарията ще сложим 3 лъжици за супа. Туята, която ще комбинираме с другите лековити билки е в размер на 2 супени лъжици. От невена ще използване цветове, които са в размер на 3 супени лъжици. Накрая завършваме с 4 лъжици за супа от рогачица.

bilkiКоличествата от всички билки, които смесихме бъркате добре и ги поставяте в блендер, за да ги смелите. В чаена чаша вода добавяте само 1 лъжица за супа от билковата смес и слагате отварата на котлона, но само до нейното кипване. Преди да пиете от чудодейната лековита отвара прецеждате през цедка.

Лечението и приема на отварата за борба с възпаление на щитовидна жлеза продължава 30 дена. Нужно е всеки ден да пиете по 1/4 чаена чаша на гладен стомах. Ако смятате, че лечението трябва да продължи направете 14 дена почивка, през която не приемате отварата и след това започнете да пиете още 30 дни от нея.

Подобни публикации за още четене:
Най-ефикасните билки при възпаление на щитовидна жлеза
4.33 (86.67%) 9 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

6 коментара по “Най-ефикасните билки при възпаление на щитовидна жлеза

  1. Здравейте! Рогачица и ламинария не мога да намеря. Питала съм в 100 билкови аптеки по интернет…никой няма…

  2. ламинария има но маринована в руските магазини. аз я замених с келп и си направих всички съставки без рогачицата. Пия го от три дни и немога да кажа за сега нищо

  3. Здравейте! Аз имам възел на щитовидната жлеза. Намерих билките в билкова аптека“Даттила“ София, тел. 02/4164449. Ламинарията е кафяво водорасло и го дават на капсули.Всички билки ги има, можете да си ги поръчате. А кафявото водорасло ще го приемате по 1,2 капсули, когато пиете отварата 🙂

  4. Мен ме притесни коментар, че седефчето в големи дози е опасно. Консултирах се с фармацевт от аптеки“Фрамар“, който ме увери, че рецептата е от специалист и няма страшно 🙂

  5. Здравейте! Имам възел на щитовидната.Видях рецептата и си я приготвих.Днес започнах да пия отварата. Ламинарията, се оказа кафяво водорасло -келп и билкарката ми го даде на капсули.Пие се 1 капсула на ден.Рогачицата и всички други билки, които влизат в състава, ги намерих в билкова аптека:ДАТТИЛА“ София.Доставиха ми ги с куриер.Казаха, че изпълняват тази рецепта и хората са доволни.Тел.02/4164449.Дано да съм Ви била полезна! 🙂

  6. Здравейте,
    не мога да преведа билката Bugweed ( Lycopus Americana ) -която се дава при хиперфункция на Щитовидна жл – на коя бьлгарска билка отговария ?

    Благодаря

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *