Сок от лук срещу брадавици и гъбички по краката

Гъбички по краката са наистина доста упорити, а брадавиците загрозяват тялото ни, но нито едно от двете не може да устои на лековитата сила на сока от лук и изчезва.

Колкото и да са упорите гъбичките по краката ви те могат да бъдат отстранени от там само с помощта на лечебния сок от лук. Това е един зеленчук с неизброими ползи за организма, които ни позволяват да преборим и най-упоритите заболявания, а гъбичките са една малка част от тях.

Пресния лучен сок успешно премахва упоритите гъбички по краката

Пресния лучен сок успешно премахва упоритите гъбички по краката

Не бива да забравяме, че все пак лукът има специфична миризма и започнете ли лечението ще ви се наложи да я изтърпите, но това не бива да ви отказва. Защо трябва да давате пари за скъпи мазила, от които често няма никакъв ефект, като имате под ръка лук, които ще убие гъбичките, макар да мирише малко неприятно.

И така нека не се бавим повече, а започнем с представяне на рецептата със сок от лук за премахване на гъбички по краката. Вземете една средно голяма глава лук, обелете я и я изцедете. В пресния сок потопете една клечка за уши и намажете засегнатите места, като пазите здравата кожа, защото сока може да я изгори. Изчакайте местата които намазахте да изсъхнат и след това си легнете и прекарайте нощта с „мехлема“. На сутринта, когато се събудите измийте третираните места. Лечението на гъбички по краката продължава до пълното им отстраняване. В случай, че гъбичките са засегнали ноктите мажете и тях, докато не израсте напълно нов нокът.

За премахването на брадавиците също ще използваме уникалната сила на лука. Тяхното отстраняване става, като обелите една малка глава лик и я натопите в оцет за 6 часа. След периода я изцедете и сложете малка част от нея върху брадавицата. Залепете я с лепенка, за да не се мърда. Лечението се прилага вечерно време, а „компреса“ се маха на сутринта. Прилага се до изсъхването на брадавицата и нейното изчезване.

Подобни публикации за още четене:
Сок от лук срещу брадавици и гъбички по краката
3.86 (77.14%) 14 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

2 коментара по “Сок от лук срещу брадавици и гъбички по краката

  1. много интересно ,лесно и полезно…….

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *