Орлови нокти помагата при спонтанни аборти

Спонтанните аборти се повлияват от билката орлов нокът

Нормалната продължителност на менструалният цикъл при жените е 28 дни, но може да варира значително. Продължителността на цикъла е броят на дните от началото на една менструация до деня преди следващата менструация. Всеки цикъл се състои от 3 фази: фоликулярна, овулаторна и лутеална. Фоликуларната фаза продължава от първия ден на цикъла до овулацията – средно 10 – 14 дни. След това настъпва овулаторната фаза. При нея фоликулът е вече узрял, и се спуква, като освобождава една яйцеклетка. Именно този процес на освобождаването на яйцеклетката се нарича „овулация”. Овулацията е много кратък период от време – максимум 12 часа. След овулаторната настъпва лутеалната фаза. Тя продължава от овулацията до края на цикъла.

“Фигурин

Спонтанните аборти се повлияват от билката орлов нокът

В хомеопатията Стрък клинавиче спада към най-важните средства за лечение на жените. Като тип тя пасва особено добре на руси синеоки и нежни жени, които често плачат и страдат от предменструално напрежение в гърдите, подуване на корема и променливи настроения. Но независимо дали сте блондинка или брюнетка – взета в първата половина на цикъла, клинавиче съдейства за овулацията.

Лечебна рецепта с орлови нокти – 2 чаени лъжички от билката се заливат с 300 мл. вода, оставя се да кисне 1 час и се прицежда (доза за един ден)

Лечебна рецепта при склонност към спонтанни аборти:

Задължително трябва да приемате – фолиева киселина /недостигът на фолиева киселина непременно трябва да бъде овладян преди бременността/, тинктура Alchemilla – 2 пъти дневно по 7 капки до отбиването, Corpus luteum D6 – 2 пъти дневно 5 до 10 глобули, при успешно зачеване трябва да продължи вземането до 15-та седмица, Kalium carbonicum D6 – 2 пъти дневно 5 до 10 глобули и Bryophyllum – 50% прах – 2 пъти дневно на върха на ножа, за да се противодейства на ранни контракции.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *