ИЗПИТАНО! Американска агава очиства организма!

Американска агавапрочиства организма и подбрява храносмилането

Ако желаете да постигнете оптимално здраве, повече енергия, повишен имунитет и жизненост, то трябва да знаете, че детоксикацията и пречистването на стомаха са ключът за постигането им.

“Фигурин

Американска агавапрочиства организма и подбрява храносмилането!

Само пречистеният организъм е способен да усвои максимално витамините и минералите, тъй като замърсеният организъм не може да функционира правилно – той е задръстен от отпадачни продукти.

Ако организмът не може да се детоксикира правилно, в него се натрупват всякакви отровни вещества. Това създава огромна вероятност за увреждания. Енергийните нива на клетките се изразходват много бързо и се появява умора. Изследване показва, че около 8 от всеки 10 човека в днешни дни се оплакват от хронична умора и отпадналост.

Освен ако не сте „привърженици” на традиционните за целта клизми, Билка.инфо ви представя билката американска агава. С нейните лечебни свойства тя се е доказала като незаменим помощник както за пречистването на организма, така и за подбряване на храносмилането, болки в черния дроб и жълтеница.

За очистване на стомаха и червата

Един лист от агава се изварява добре в 500 мл вода и се пие от така получената отвара.

Ако към агавата се прибавят и пелинови листа, получената отвара е чудесно средство за подобряване на храносмилането и против стомашни язви.

При болки в черния дроб и жълтеница

Начин на приготвяне и употреба – 2 – 3 листа от билката агава се стриват на прах и от него се взима два пъти на ден колкото може да се закрепи на върха на ножа.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *