ИЗПИТАНО! Ето как ще се отървете от АКНЕТО!

Предлагаме ви тази изпитна билкова рецепта, която ще ви помогне в борбата с акнето

Акнето или още младежки пъпки е кошмара за всеки тийнейджър в наши дни. Появата му е съчетана с подтиснатост, спад в самочувствието и социалния статус на децата.

Между 85% и 98% от младежите страдат от заболяването!

То е едно от най-често срещаните заболявания на кожата при хората във възрастта между 10- и 20-годишна възраст. По данни на СЗО между 85% и 98% от младежите в тази възраст страдат от заболяването под по-лека или тежка форма.

Акне се появява в случаите, когато мастната жлеза под въздействието на хормоните започва да свръхпроизвежда от този секрет себум. Така всеки един дерматолог веднага ще констатира състояние на хиперсеборея, вследствие на което кожата е прекалено мазна и отрупана с гнойни пъпки.

Предлагаме ви тази изпитна в борбата с акнето билкова рецепта.

Начин на приготвяне и употреба – смесват се по 30 г глухарче стрък, 30 г репей корен, 30 г коприва лист, 30 г бял равнец цвят и 30 г еньовче стрък. Приготвя отвара, като 2 с.л. от така получената билкова смес се смесят с 500 мл вода за около 5 мин и се приема по 1 чаена чаша два пъти дневно. Почиствайте кожата си веднъж дневно с топла вода. Подсушете кожата си и нанесете розова вода, или вода от цвят на черен бъз.

ИЗПИТАНО! Ето как ще се отървете от АКНЕТО!
Оценете статията

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *