ИЗПИТАНО! Ето как ще се отървете от АКНЕТО!

Предлагаме ви тази изпитна билкова рецепта, която ще ви помогне в борбата с акнето

Акнето или още младежки пъпки е кошмара за всеки тийнейджър в наши дни. Появата му е съчетана с подтиснатост, спад в самочувствието и социалния статус на децата.

Демир бозан 6 билки за нерви, които ще ви избавят от страхове и паник атаки

Между 85% и 98% от младежите страдат от заболяването!

То е едно от най-често срещаните заболявания на кожата при хората във възрастта между 10- и 20-годишна възраст. По данни на СЗО между 85% и 98% от младежите в тази възраст страдат от заболяването под по-лека или тежка форма.

Акне се появява в случаите, когато мастната жлеза под въздействието на хормоните започва да свръхпроизвежда от този секрет себум. Така всеки един дерматолог веднага ще констатира състояние на хиперсеборея, вследствие на което кожата е прекалено мазна и отрупана с гнойни пъпки.

Предлагаме ви тази изпитна в борбата с акнето билкова рецепта.

Начин на приготвяне и употреба – смесват се по 30 г глухарче стрък, 30 г репей корен, 30 г коприва лист, 30 г бял равнец цвят и 30 г еньовче стрък. Приготвя отвара, като 2 с.л. от така получената билкова смес се смесят с 500 мл вода за около 5 мин и се приема по 1 чаена чаша два пъти дневно. Почиствайте кожата си веднъж дневно с топла вода. Подсушете кожата си и нанесете розова вода, или вода от цвят на черен бъз.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *