Подсилете имунната си система с тази рецепта!

Чувствайте се здрави и силни през целия зимен период

Как да подготвим тялото си за предстоящата зима и същевременно да увеличим съпротивителните сили на организма си. За никои от нас не е тайна, че месеците преди и малко след зимата са най-голямото изпитание за организма ни. Тогава имунната ни система е отслабена и най-податлива към болести. А доброто функциониране на имунната система дава гаранция и за добро общо физическо и психическо състояние на всеки човек.

Чувствайте се здрави и силни през целия зимен период!

Именно в тези месеци тялото ни се нуждае от малко повече грижи, за да засили или възстанови съпротивителните си сили.Общото закаляване на тялото укрепва имунната система.

Билка.инфо ви предлага следната изпитана билкова рецепта. С нейна помощ цялостно ще укрепите организма си, ще увеличите съпротивителните му сили и ще се чувствате в отлично здраве.

Начин на приготвяне и употреба – 200 г листа от алое се очистват от бодлите и се смила с машинка за месо. Смесват се с 400 г чисто домашно червено вино. Престоява 5 денонощия, след което се приема по следната схема – 1 ден по 1 с.л. – сутрин и вечер, 2 ден по 2 с.л. – сутрин и вечер, 3 ден по 3 с.л. – сутри и вечер, като след 3тия ден до привършване на количеството се приема по 1 с.л. 3 пъти дневно 20 минути преди хранене.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *