Сбогом на „портокаловата кожа“ с антицелулитна терапия с билки

Редица козметични салони предлагат антицелулитна терапия на основата на билки

Целулитът е сред основните визуални проблеми, които тормозят жените с настъпването на топлите месеци. Фактът, че голяма част от дамите се оплакват от това неприятно образувание, се корени и в това, че „портокаловата кожа” поразява както пълните жени, така и слабите.

“Демир

Сбогувайте се с целулита!

Методите, които се препоръчват за справянето с този проблем, не са един или два. Но много жени са изпитали и разочарованието от това, че някои от най-скъпите и препоръчвани процедури при тях не са довели до желания ефект.

Именно за тях, а и за всички останали, предлагаме да опитат антицелулитна терапия с билки, която се прилага под формата на разнообразни процедури.

В началото на терапията тялото се ексфолира внимателно, като за целта се използва надробени на ситно цветчета от мак и бъз. Когато те се смесят с подходящ есенциален гел, образуват чудесен пилинг продукт с доказан ефект.

Следва нанасянето с нежни масажни движенияна репинг – смес от ароматни билки, които имат доказан ефект върху целулита. Тялото се завива с теромоодеяло за засилване на ефекта, а след около 20 минути следва третият етап – антицелулитен масаж с бамбукови пръчици.

Специалистите в центровете, които предоставят тази услуга, трите етапа с особеностите на конкретния клиент и неговия проблем с целулита.
бутони за споделяне

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *