Апетитът влиза в норма с тази билка

Укротете апетита с тази билка

Апетитът в най-голяма степен определя това как ще изглеждаме, защото от него зависи колко и кога ще ядем. Именно поради това мнозина се опитват да го поставят в приемливи граници с помощта на различни механизми.

“Фигурин
Апетитът лесно се регулира билка!

Апетитът се контролира с билка!

Ние ви предлагаме един изпитан метод за контролиране на апетита – народната медицина и съветите, които тя дава.
Едно от растенията, които се препоръчват именно с цел да се постави апетитът в приемливи граници, е копърът. Тази вкусна подправка, която ние сме свикнали да използваме единствено за овкусяване на блюдата си, има уникален ефект по отношение на желанието ни за глад.
Редица рецепти за здравословно хранене препоръчват копъра като средство за намаляване на апетита, други – като средство за засилването му. Тайната се крие в това, че той има свойството да поставя желанието за хранене в разумни граници в зависимост от потребностите на човек и в зависимост от това какъв е бил моделът на хранене на този етап.
За да укаже ефект върху апетита и консумацията на храна, от копъра се приготвя запарка. За целта една чаена лъжичка семена се заливат с 300 мл. гореща вода и се оставят да киснат за час. След прецеждане количеството се изпива в рамките на деня – по 50 мл. преди и след трите основни хранения, което оказва доказан ефект върху апетита.

бутон за сайт

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *