Апетитът се блокира с тази билка!

Укротете апетита, за да отслабнете!

Апетитът е от водещо значение, когато на дневен ред е темата за отслабване, тъй като на неконтролируемото си желание да похапваме от всичко и то в немалки дози дължим излишното си тегло.

“Фигурин
Стоп на апетита с билки!

Апетитът се укротява с билки!

Именно поради – за да отслабнем, трябва да сложим апетита в норми. За целта можем да използваме всички продукти, които се предлагат в търговската мрежа с подобен ефект или да се доверим на природата.
Според народната медицина достатъчно за елиминиране на апетита е редовното приемане на чай, но не на какъвто и да било, а на зелен чай.
Въпреки че редица билкови чайове спомагат за справянето с апетита, за премахването на отоците и за отслабването като цяло, с доказани свойства е най-вече зеленият чай. Той има доказан ефект върху телесното тегло и в случаите, когато се спазва диета или друг хранителен режим с цел намаляване на телесното тегло.
Смята се, че основното действие на билките по отношение на апетита, а оттам и на намаляване на килограмите, се дължи на това, че веднъж попаднали в тялото, те образуват в стомаха слуз, която постепенно набъбва. По този начин стомахът се запълва и се създава усещането за ситост.
Така че ако искате да отслабнете, с помощта на зелен чай първо укротете апетита.

споделяне в социални мрежи

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *