Виж тази бабина рецепта за астма!

Астмата се повлиява от тази уникална комбинация

Ако се лекува правилно и достатъчно продължително, астмата при децата може да бъде овладяна напълно.Астмата е хронично алергично заболяване на белите дробове, което се проявява с пристъпи на задъхване и задушаване и суха кашлица като реакция на въздействието на алерген или вследствие простудно заболяване, физическо натоварване или емоционален стрес и преминава при следните признаци:

Астмата се повлиява от тази уникална комбинация

Кашлица – при повечето астматици кашлицата е постоянна и мъчителна. Състоянието може да се влоши на студен въздух, след физическа работа, а също и нощем, тежест в гърдите – появява се след физически усилия и е присъщо на повечето астматици. Често болните страдат от силно затруднено дишане, поради проблем при издишването на поетия въздух, задушаване – то е в основата на задъхването. Стесняването на дихателните пътища затруднява преминаването на въздух и съответно се учестява дишането, хрипове – повечето астматици издават свистящи звуци при дишане.

Билкова рецепта при астма:

Начин на приготвяне – възварява се 500мл вода и в нея се сипват 2 супени лъжици мед и 100г ракия (първак). Пие се по 1 кафена чашка 10 минути преди всяко ядене, до пълно оздравяване.

За по-добър ефект е желателно да се комбинира с профилактика, която задължително включва мерки за отстраняване на причините, предизвикващи влошаване състоянието на болния. Става дума за здравословен начин на живот – никакво пушене, чисто работно място, достъп на свеж въздух.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *