Раздвижване в неделя – астройога за всеки

На какви ли не приложения сме свидетели относно астрология в нашия живот. Тя търси и намира спътник в живота ни, определя специфичния ни и индивидуален хранителен режим, дните, в които да предприемем важна крачка. Сега астрологията се съчетава и с йога и определя типа и вида, който е подходящ за определения астрологичен знак. Според последователите на това ново течение при изпълнението на различни асани се обръща допълнително внимание на Вселената, в частност съзвездията и планетите, които допринасят за подобряването на физическото и духовно състояние.

Ручака-йога (Ruchaka yoga) е подходяща за зодиакалните знаци под влиянието на Марс и в дома на Кендра. Това е ъглов дом от асцендента. Тези зодии са смели, арогантни, победители.

Бхадра йога (Bhadra yoga) е подходяща за зодиите под влиянието на Меркурий. Те са интелектуалци, учени, с добър социален и финансов статус.

Хамса йога (Hamsa yoga) е за тези под влиянието на Юпитер. Те са религиозни и щастливи личности.

Малавaя йог (Malavaya yoga) e препоръчителна за зодиакалните знаци под влиянието на Венера. Те са богати, обичащи живота и неспирните купони, със силно чувство за справедливост и са добри съпрузи.

Шася йога (Shasya yoga) е за подвластните на Сатурн. Силни, стриктни и властни личности.

Астройогата предлага един нов и по-дълбок поглед към астрологията и йога практиките, казват последователи.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *