Бабини зъби за пълноценен сексуален живот

Билката помага при безплодие

Билката бабини зъби е естествен афродизиак, който стимулира функциите на половата система и подпомага развитието и укрепването на мускулите, пише електронното издание rozali.com.

Фигурин бързо отслабване при Хашимото

Поради тези полезни свойства билката редовно е включвана в състава на медикаменти за повишаване на потентността и фертилитета, както и в хранителните добавки, чрез които се поддържа формата на спортистите.

Освен с тези полезни качества, билката, която е известна още като Трибузан, помага и при депресия, при сънливост и чести нервни изблици, при безсъние, а също така и на пациенти, които страдат от перманентно високо кръвно налягане.

Тонизиращото действие на бабините зъби върви ръка за ръка и с антибактериалния и антимикотичен ефект на растението, което го превръща идеален лек при проблеми, свързани с уринирането, с бъбреците, както и при редица други инфекции.

Както стана вече дума, на най-голяма популярност Трибузан или бабини зъби се радва при здравословни неразположения, свързани с репродуктивните възможности и на двата пола. Освен че действа като афродизиак, билката повишава продължителността на ерекцията и качеството на спермата, стимулира всички нива на половата система. Бабините рецепти предвиждат растението да се използва за лечение на безплодие при жените и за облекчаване на менструалните болки.

Билката с лечебна цел се използва под формата на чай, приготвен от пет супени лъжици от нея, запарени в литър вода. След едно денонощие престояване, сместа се прецежда и от нея се пият по 3-4 супени лъжици след хранене.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *