Тази билка се препоръчва за яки мъжаги!

Билката бабини зъби повишава производството на тестостерон в мъжкото тяло!

Билката бабини зъби е изключително популярен лек при мъжки проблеми. Известна още като трибузан, екстрактът от нея стимулира производството на хормон, пряко отговорен за отделянето на тестостерон в мъжкото тяло, а всички сме наясно каква роля има тестостеронът за мъжествеността на всеки представител на мъжкия пол – не само по отношение на външността, но и по отношение на представянето в интимен план – билката повишава потентността и удължава ерекцията.

Тази е билката за яки мъжаги!

Уникалността на растението бабини зъби се крие обаче най-вече в това, че приемът на билката от страна на жените не води до повишено количество тестостерон, а напротив – производстото на женския полов хормон естроген се повлиява в положителна посока. В това се крие и ефектът на билката по отношение на жените – либидото се повишава, като в същото време бабини зъби се препоръчва като лек срещу болезнена менструация и при безплодие.

Ефектът от билката се крие в това, че тя има успокояващо действие по отношение на централната и вегетативната нервна система. В комбинация с местното дразнещо действие бабини зъби предизвиква нахлуване на кръв към раздразнените места.

“Демир

Приложението на билката бабини зъби е под формата на извлек, който се приготвя като 2 ч.л. билка се накисват за 24 часа в 250 мл вода. Полученият извлек от бабини зъби се изпива за ден-два на глътки.

социални мрежи

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *