Безалкохолна бира за перфектна коса

Мечтаете за перфектна коса – мека и гъста?! Е тогава ви предлагаме лесна рецепта с безалкохолна бира, която няма как да пропуснете да приложите

Какво ви идва на ум когато чуете бира? В мисълта ви веднага изниква разхлаждащо пиете за летния сезон, от което се прави корем. Да, бирата е слабо алкохолна напитка и е добро решение за борбата с жегите през лятото. И макар, че тя е слабо алкохолно питие прекаляването с приема не е препоръчителен. В малки дози тя дори е полезна и се грижи за цветущото ви здраве.

Безалкохолна бира за перфектна коса

Безалкохолна бира за перфектна коса

Полезни съставки в бирата

Бирата е източник на въглехидрати, протеини, захари, глюкоза, рибофлавин, ниацин, холин, пантотенова киселина, пиридоксин, кобалкамин, желязо, калий, калций, цинк, фосфор, флуорид, натрий, магнезий, пролин, аланин, глицин, глутамин и още други вещества. Организма има нужда от всяко едно тях тях, така че пийте по чаша бира всеки ден.

Здраве за косата с бира

И все пак ще поговорим как да се сдобием с перфектна коса с бира. Това е една от мечтите на жената ( а и на много от мъжете). Меката, кадифената и блестяща коса е изкушение, което всеки иска да притежава. За да постигнете добри резултати и да заздравите косата и да и предадете блясъка, за който мечтаете се нуждаете само от мъничко безалкохолна бира. Рецептата е доста лесничка, няма да се затрудните при направата и, така че нямате извинение да не опитате.

Рецепта с бира за заздравяване, омекотяване и плътност на косъма

Вземете си стъклен съд и в него излейте 250 милилитра безалкохолна бира. Оставете я на плота за 2-3 часа. Това се прави с цел нейното разгазирване. Към вече обезгазираната безалкохолна бира добавете 750 милилитра минерална вода. Разбъркайте добре „маската“ за заздравяване и обем на косата. Преди да използвайте измийте косата си с вашия шампоан. Докато е още влажна ползвайте бирената „маска“, като леко поливате и втривате в корените на косата от нея. Свършите ли пак измивате косата много хубаво с вода. Прилагайте метода за перфектна коса с безалкохолна бира веднъж на седем дена. Спрете да ползвате „маската“, когато сте удовлетворени от резултатите, които сте постигнали.

Безалкохолна бира за перфектна коса
4.1 (82.5%) 8 vote[s]

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *