Без излишни килограми по тялото с кленова диета

Диетата с кленов сироп, или кленова диета както ще я наричаме, може да ви донесе здравословно отслабване.

Прочутата кленова диета, с която отслабнаха много известни жени по света, а и у нас, и както самите те твърдят, направиха това без гладуване и лишения. Трябва само да се запознаете с ползите на основната и съставка, кленовия сироп, да си я приготвите и да я изпробвате и ще останете учудени от невероятния ефект.

Ефективна кленова диета

Ефективна кленова диета

За кленовата диета е важно да спомене, че има и пречистващ организма ви ефект. Затова изключете цигарите и кофеиновите напитки от менюто си, докато трае тя – а това са само десет дена. А в замяна, диетата „обещава“ не само да свалите десетина килограма, но и да да се почуствате заредени и освежени.
Кленов сироп се продава навсякъде. Постарайте се обаче да си го доставите от сигурно място, за да не се окажете с негова имитация, приготвена от мед и глюкоза.

Кленовата диета е строга – консумира се само напитка, приготвена с кленов сироп. Важно за ефекта на диетата е захранването след това да става бавно, за да не се върнат свалените килограми и всичко да се окаже напразно. Започнете с леки плодове и плодови сокчета, след това включете бульони, сурови зеленчуци, соеви продукти. Всичко това да бъде поднасяно на малки порции като начало. Избягвайте тестените и захарни изделия, защото те натоварват излишно метаболизма ви!

А ето и рецептата за кленовата диета:
Две супени лъжички кленов сироп, се разбъркват със същото количество прясно изцеден сок от лимони. Прибавя се  супена лъжичка джинджифил на прах и 300 мл вода (без значение температурата и). Съставките се разбъркват добре. Може и в шейкър.

Препоръчително е през деня да се пие от два до четири литра. Ако усетите необходимост от нещо различно, може да разнообразите с чашка чай от мента.Кленовата диета се препоръчва да бъде не по-къса от десет дни. След това захранвате и почивате, а при нужда може да повторите след два месеца най-рано.

Без излишни килограми по тялото с кленова диета
5 (100%) 2 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *