Билката, ваеща мечтаното тяло

Едно растение, което е признато за билка стопява излишните мазнини, премахва лошия холестерол, а с тях и излишните килограми. А това е нещото, което всеки гледа да няма през летния сезон. През зимата сме натрупали излишни мазнини, които освен, че правят външният ни вид непривлекателен, то й вредят на здравето ни.

Демир бозан 6 билки за нерви, които ще ви избавят от страхове и паник атаки

Гарциния е известна още от нашите баби с ефекта си по стопяване на мазнините. Ефектът, който билката има върху човешкото тяло е понижаване на апетита и то най-вече в посока на сладките изделия. Главно се използват плодчетата на растението, като се приготвя екстракт. Този екстракт е изключително ефикасен и се нарича цитрин. Приема се под формата на капсули или таблетки, или в течен вариант като чай.

Гарциния доказано премахва, както излишните мазнини, така и т.нар. мастни депа. Билката е здравословна, тъй като освен, че с нея се отърваваме от натрупаните килограми, то тя се „бори” и срещу лошия холестерол.

Още едно преимущество на гарцинията като натурално средство за изгаряне на мазнините се крие в това, че по отношение на нея няма регистрирани странични ефекти. Освен това екстрактът от гарциния няма несъвместимост с други продукти.

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Билката, ваеща мечтаното тяло

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *