Билката, ваеща мечтаното тяло

Едно растение, което е признато за билка стопява излишните мазнини, премахва лошия холестерол, а с тях и излишните килограми. А това е нещото, което всеки гледа да няма през летния сезон. През зимата сме натрупали излишни мазнини, които освен, че правят външният ни вид непривлекателен, то й вредят на здравето ни.

Гарциния е известна още от нашите баби с ефекта си по стопяване на мазнините. Ефектът, който билката има върху човешкото тяло е понижаване на апетита и то най-вече в посока на сладките изделия. Главно се използват плодчетата на растението, като се приготвя екстракт. Този екстракт е изключително ефикасен и се нарича цитрин. Приема се под формата на капсули или таблетки, или в течен вариант като чай.

Гарциния доказано премахва, както излишните мазнини, така и т.нар. мастни депа. Билката е здравословна, тъй като освен, че с нея се отърваваме от натрупаните килограми, то тя се „бори” и срещу лошия холестерол.

Още едно преимущество на гарцинията като натурално средство за изгаряне на мазнините се крие в това, че по отношение на нея няма регистрирани странични ефекти. Освен това екстрактът от гарциния няма несъвместимост с други продукти.

Билката, ваеща мечтаното тяло
Оценете статията

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Билката, ваеща мечтаното тяло

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *