Горещо! Тази билка удължава ерекцията

Билката бабини зъби стимулира половата система

Билката бабини зъби, позната още като трабузан, се използва главно с успокояващ ефект. Тя въздейства върху централната и вегетативната нервна система, като предизвиква нахлуване на кръв в раздразнени места.

Фигурин бързо отслабване при Хашимото
Билката бабини зъби подобрява ерекцията

Мъже, билката бабини зъби е за вас!

Най-често, билката бабини зъби се прилага при оскъдна и нередовна менструация, при различни възпаления на половите органи от хроничен характер както при мъжа, така и при жената, при спазми на жлъчните пътища, червата и стомаха.
Трябва да се обърне внимание на обстоятелството, че растението има диуретично действие. Може да се говори и за слаб тонизиращ ефект в зависимост от цялостното здравословно състояние.
Както стана дума обаче, основното приложение на билката бабини зъби е по отношение на стимулиране на половата система, възможности и представяне.
Екстрактът от растението води до повишено производство на лутенизиращ хормон, който, на свой ред, оказва непосредствено въздействие върху нивата на тестостерона в тялото на мъжа. Когато тези стойности са по-високи, се наблюдава повишаване на силата и растежа на мускулите. Освен това, има ясно изразен положителен ефект върху потентността и върху продължителността на ерекцията.
Ефектът от растението при жените е сходен. То води до повишено производство на естроген, който естроген, от своя страна, повишава либидото, подпомага преодоляването на неразположенията, свързани с месечния цикъл. Според някои народни лечители, дори безплодие се лекува с билката бабини зъби.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *