Вижте коя билка повлиява при камъни в бъбреците!

Ето още един начин да се отървете от камъните в бъбреците

Камъни в бъбреците могат да се открият случайно (когато не предизвикват никакви оплаквания) на рентгенова снимка на коремната област или при ултразвуково изследване на коремните органи. В преобладаващата част от случаите заболяването се открива по повод на характерни оплаквания от страна на пациента.

Основният признак за бъбречнокаменна болест е болката и чувството за тежест в кръста.

Основният признак за бъбречнокаменна болест е болката и чувството за тежест в кръста. По принцип боли от едната страна. Не е изключено да се появи кръв в урината. Дори и само един от тези и подобни симптоми са основателен повод да се обърнете към специалист. Не чакайте да получите пристъп на бъбречна колика, а тя може да се предизвика дори и само от едно-единствено камъче.

Бъбречните камъни могат да се образуват във всяка една част от отделителната система. Повечето от бъбречните камъни излизат от пикочната система на тялото спонтанно, без лекарска намеса. В случаите, когато бъбречно-каменната болест предизвиква дълготрайни оплаквания или усложнения могат да се приложат редица методи на лечение.

Демир бозан 6 билки за нерви, които ще ви избавят от страхове и паник атаки

Предлагаме ви тази изпитана билкова рецепта при камъни в бъбреците:

Начин на приготвяне – 1 супена лъжица смлени на ситно, почти на прах, изсушени кори от ябълка се заливат с 200 мл вряла вода. Оставя се да кисне 10 минути, след което /без да се прецежда/ от запарката се пие по 2 пъти на ден.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *