Билките и звездите: арника използва Катрин Зита-Джоунс

Звездите се известни със своята ексцентричност. Но и с това, че често използват даровете на природата за своя комфорт и здраве. Една такава звездва е уелската Катрин Зита Джоунс, която знае силата на билката арника и която я използва често, за да възстанови своите сили след изтощителна работа по снимачните дейности.  Чудодейното растение подпомага за възстановяването на ставите и мускулите след травми, натъртвания, навяхвания, охлузвания, хематоми и други наранявания без кървене. Когато човек изпитва дискомфорт в опорно-двигателния апарат съвсем спокойно може да прибегне до билката арника. Лечебните й свойства се използват и при ухапвания от насекоми, свързани с болка и сърбеж.

Демир бозан билки за бъбреци

Актрисата Катрин Зита Джоунс споделя, че по време на снимките на филма „Чикаго” е била няколко месеца в стегнати и впити дрехи, които е трябвало да носи героинята й. Те така протривали кожата й, че се наложило дълго време след това актрисата да се възстановява.

И, естествено, напрегнатият танцов режим във филма също се отразил негативно на звездата. След шест седмици упражнения и неимоверни усилия, Катрин Зита Джоунс просто се изтощила. Тя имала нужда да влезе в ритъм и за това прибегнала към хомеопатията и билката арника.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *