Комбинирайте билки за отслабване с плодове!

отслабване с билки и плодове

Билки и отслабване

Използването на билки за отслабване може да има чудесен ефект, ако са съчетани с консумирането на определени видове плодове и даже може да предотврати формирането на нежелани мазнини, според Филипинския хербалист Ромео Р. Текзон.
В своята книга той ни предлага да комбинираме отслабването с билки с банан по следния начин: трябва да изяждате по 2 банана на всяко основно ядене, като постепенно броя на бананите изяждани на едно ядене се увеличава. Това правите до десетия ден. След това започвате да намалявате количеството на изяжданите банани, докато не стигнете в изходна позиция т.е. до 2 банана на ядене три пъти на ден. По този начин целия ви организъм ще се изчисти от киселините.
Друга храна препоръчвана заедно с билки за отслабване е чесъна. Препоръчва се по 2 скилидки чесън на ден.
Цитрусовите плодове са незаменими ако се стремите към отслабване.
Авокадото, тази огромна круша е хранителна и нискокалорична. Авокадото съдържа зеленчуково протеиново масло, 11 вида витамини и 17 микроелемента.
Накълцана целина в салатата или директно консумирана с прясно сирене, печено месо или риба на скара е много подходящ зеленчук за тези, които искат да отслабнат.
Гъбите, този възхитителен зеленчук, е изключително добър за отслабване, защото е нискокалоричен и съдържа витамини и минерали, които са полезни за здравето и освен това са толкова ароматни и вкусни.
Това са основните плодове и зеленчуци, които е препоръчително да консумирате и съчетавате с билки за отслабване.

Комбинирайте билки за отслабване с плодове!
Оценете статията

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *