Излекувайте синузита с тази билкова рецепта!

Билка.инфо ви предлага следните билкови рецепти, доказали своята ефективност.

За тези, които страдат от синузит няма смисъл да се обяснява колко е неприятно – не само заради целогодишната хрема, а и затова, че синузитът си е като отворена врата за бронхити, ринити и пневмонии. Това прави организма особенно податлив на тези болести и всеки, боледуващ от синузит, боледува поне 3 – 4 пъти годишно и от останалите заболявания на дихателните пътища, включително и всяка поява на грип.

Кажете НЕ на болката с тези билкови рецепти!

Билка.инфо ви предлага следните билкови рецепти, доказали своята ефективност.

Начин на приготвяне и употреба – смилат се 20 зърна черен пипер. Поръсва се равномерно върху парче марля, след това се сгъва 4 пъти, поръсва се добре със силна ракия и се поставя на челото, като се внимава особенно много около очите. Привързва се с вълнено парче плат. Добре е да се пренощува с превръзката. Сутринта превръзката се маха и челото се привързва с вълнено шалче и с него се стои няколко часа. Лечението продължава 5 – 6 дни само вечер, като по време на лечението по възможност не се излиза навън през деня.

“Демир

За да се постигне оптимален и бърз ефект, може да комбинирате със следната билкова рецепта – препълнена супена лъжица изсушена лайка в 500 мл се изсипва във вряща вода и се оставя да ври на слаб огън. Стои се над парата и се вдишва около 10 минути. Тази инхалация се прави 3 – 5 пъти на ден.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *