Билки не за любов, а за сексуална мощ!

Ето кои билки правят връзката между партньорите по-силна

Народната медицина често се опитва да внуши на последователите си, че е всесилна. Без да отричаме или да се противопоставяме на това твърдение, ще разкрием една малко позната тайна – оказва се, че така широко препоръчваната билкова рецепта за любов, в действителност оказва влияние не върху чувствата, а върху сексуалните възможности на мъжа, а оттам – и на желанието му да обича в интимен план половинката си.

Сексът и любовта са свързани!

Ето за коя рецепта става дума – приготвянето и приложението й обещават елиминирането на чувството на умора у представителите на силния пол, а оттам и нормалното протичане на сексуалния живот на една двойка.

За приготвянето на билкова рецепта за сексуална мощ е необходимо да се смесят по една чаена лъжичка цвят от невен, бабина душица и шипка. След като се смесят добре, се кипват за 10 минути в литър вода. От нея се пие като чай, като препоръчително е тя да се консумира подсладена с мед.

Демир бозан 6 билки за нерви, които ще ви избавят от страхове и паник атаки

Основното действие на билковата комбинация е насочено към премахване на умората. Едновременно с това обаче, това води до повишаване на жизнените сили в организма и до подобряване на сексуалните възможности.

Когато към отварата се добави мед, той също действа успокояващо и премахва напрежението, което е една от основните спънки пред нормалния сексуален акт.

бутон за социални мрежи

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *