Върнете здравия си сън с тези билки!

Bilka.info ви препоръчва няколко незаменими билки, с чията помощ ще възобновите жизнените си сили

Чувствате се изнервени и напрегнати? Все по често се събуждате дори по-уморени от вечерта и споделяте с колегите на работа, че не можете да заспите, въртите се в леглото и ви е някак нервно.

“Фигурин

Успокойте се и преодолейте на умората

Bilka.info ви препоръчва няколко незаменими билки, с чията помощ ще върнете здравия си сън и ще възобновите жизнените си сили.

Маточина – Билката не само успокоява и помага за преодоляване на умората, но и има положителен ефект при сърдечна невроза, безсъние, мигрена, неврастения. Тази билка е прекрасна за нерви, Но тя сваля кръвното налягане. Затова и не е препоръчителна за хора с ниско кръвно налягане.

Валериана – тя действа успокоително и е особено ефикасна при безсъние. Извлеци от корените на дилянката успокояват нервната система и удължават естествения сън.

Жълт кантарион – той има успокояващо действие и благодарение на това билката се бори успешно с леки видове депресии и психични неразположения. Редовната консумация на жълт кантарион подобрява кондицията и настроението, помага при постоянна потиснатост, която много хора изпитват. Препоръчва се на хора, които водят прекалено напрегнат начин на живот, често се изнервят и стресират.

Начин на приготвяне – две супени лъжици от коя да е от билките се вари в 200 мл вода за около 3 мин. Чаят се пие топъл, по 1 чаша 3 пъти на ден.

 

 

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *