Тези маски правят кожата гладка и фина!

Най-важното условие в зимния сезон е постоянно да хидратираме кожата си

Как да се грижим за нашата кожа, какво трябва да знаем и с какво да я третираме, за да бъде тя здрава и свежа, коя е правилната козметика? Това са въпроси, които вълнуват всяка една жена.

В зимния сезон е важно постоянно да хидратираме кожата си!

Според Билка.инфо най-важното условие в зимния сезон е постоянно да хидратираме кожата си със съответните продукти, защото студеният въздух и вятърът я изсушават допълнително.

Женската красота се изразява в правилността на чертите на лицето и в неговата свежест. Затова всяка жена трябва да поддържа свежа кожата си, която при това трябва да бъде гладка, чиста и нежна.

Един от най-добрите начини да покажем най-красивото от кожата е като отстраним мъртвите и съответно вече ненужни клетки от повърхността й.

Начин на приготвяне и употреба:

Към една вече настъргана ябълка се добавят 3-4 капки зехтин и 1 ч.л. мед. Така получената смес се налага със шпатулка върху лицето и шията. След като престои 15-20 минути маската се маха и кожата се почиства и измива.

Веднага след пробуждането си сутрин жената трябва отново да се измие с топла или хладка вода, в която, ако желае, може да капне и няколко капки розова вода.

Подобни публикации за още четене:
Оценете статията

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *