Тази билкова комбинация ОБЕЗПАРАЗИТЯВА организма!

Присъствието на паразити в тялото ни е често срещано явление, но не е безобидно

Паразитите са организми, които се хранят с части или жизнено необходими продукти от друг жив организъм, наречен гостоприемник.По този начин те се развиват за сметка на гостоприемника, който губи постепенно жизнеността си.

“Фигурин

Това е само един от начините за зараза!

Присъствието на паразити в тялото ни е често срещано явление, но това не го прави в никакъв случай безобидно. Най-често срещаните са чревните паразити или глисти, малки или дълги. Но много трябва да се внимава с особено опаснитетении /свинска, говежда, кучешка/, трихинелозата, анкилостомиазата и др. Те се разпространяват чрез яйцата, снасяни от паразитите, и са най-вече плод на лошата хигиена – лична, битова,но дори и да спадате към така нарачените „чистофайници”, тябва да знаете, че може да се заразите също така и чрез заразено месо, зеленчуци, плодове.

Билка.инфо ви предлага тази изпитана билкова рецепта за обезпаразитяване на организма.

Начин на приготвяне и употреба:Около 40 още зелени орехи (само обвивката) се заливат с 1 литър силна ракия или водка. Сместа се оставяда престои 40 дни на светло. След това се прецежда получената настойка и се съхранява на тъмно.Към така получената настойка се добавят малко пелин и 7 – 8 изсушени карамфилчета. Не е неприятно на вкус. На гладно се изпива 1 супена лъжица от настойката в продължение на 7 дни. Желателно е до 30 мин. след това да не се консумира нищо, за да може да се усвои добре от организма. Ако усещате непоносимост, може да се започне с прием на по-малка доза, като постепенно се увеличава до 1 с.л.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *