Ето и рецептата, която лекува ХЕМОРОИДИ!

Билка.инфо ви предлага ИЗПИТАНА рецепта при хемороиди

Хемороидите са най-разпространеното заболяване на правото черво. От него страдат средно 12 човека на 100. Среща се еднакво често при мъжете и при жените.

Дамите се сдобиват с хемороиди по време на бременност, особено през последното тримесечие.

От хемороиди страдат средно 12 човека на 100.

Хемороидите представляват подуване (разширение) и/или нагъване на нормално съществуващи вени в крайните части на дебелото черво (ректум) и неговото отвърстие (анус). Хемороидите са „разширени вени“, подобни на тези, които виждаме на краката. Те често се възпаляват, запушват (тромбозират) и кървят, което води до появата на оплаквания.

“Фигурин

При такова стечение на обстоятелствата трябва да се вземат бързи мерки, тъй като е много вероятно да се получат силни болки и сърбеж, а също така и да се стигне до силен кръвоизлив.

Билка.инфо ви предлага една изпитана рецепта при хемороиди.

Начин на приготвяне и употреба – смесват се 50 г листа от смрадлика, 35 г цветове от лайка, 30 г дъбови кори, 50 г стръкове от водно пипериче, 35 г цветове от невен и 10 г корени от бял оман. В 4 литра кипяща вода се поставят 4-5 супени лъжици смес, вари се 10 минути и след изстиване до около 40°С се прави седяща баня. Това се повтаря 3-4 пъти седмично.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *