Билкова аптека: Списък на работещите билкови аптеки

Започваме да събираме списък на всяка една работеща и добре заредена билкова аптека в София, а при постъпила информация ще ви запознаем с аптеките и в другите градове.

Билкова аптека „Вербена“.

Започваме с „Вербена“ на ул. „Любен Каравелов“ 74 в центъра на столицата.

Демир бозан билки за бъбреци

Телефонът им е 087 846 7405.

Ако вие сте собственик на билкова аптека и желаете да включим координатите ви и карта към вас в тази публикация, свържете се с нас.

За първите пет аптеки включването е безплатно.

Ако сте просто читател, а не търговец, и знаете хубава билкова аптека, която бихте искали да препоръчате на читателите ни, също ни пишете, за да я популяризираме безплатно.

Билкова аптека на бул. „Скобелев“.

Тя се намира до Руски паметник в столицата, на булевард „Скобелев“ 71. Телефонът им е 02/983-50-55.

Работят всеки делничен ден от 9 до 19, в събота – от 9 до 15, а в неделя почиват. Имейлът им е [email protected]

Билкова аптека „Здраве от природата“

От 10 години имам билкова аптека (дрогерия „Здраве от природата“) в центъра и „на пъпа“ на София – ул „Г. Вашингтон“ 33. Досега всички, които са дошли остават доволни от обслужването и от цените, защото аз не работя с голяма надценка.

По професия съм биолог-специалист по лечебни растения и правя и консултации за най-правилния избор на лечение. Освен това се занимавам и с Бахова терапия.

В момента си правя и online магазин – zdraveotprirodata.bg, откъдето може да се запознаете с продуктите, които предлагам. След проведен разговор може да се поръчат и други неща. GSM 0887 89 21 20.

А ето как да стигнете до аптека „Орфей“ на бул. „Скобелев“:

билкова аптека скобелев руски паметник

Билковата аптека на „Скобелев“ до Руски паметник в София.Пишете ни и вие по-долу в коментарите, за да добавим още билкови аптеки, които работят!

7 коментара по “Билкова аптека: Списък на работещите билкови аптеки

  1. Здравейте! Моля, отговорете ми къде мога да закупя готов , приготвен извлек от билката Брей( ползва се за шипове). Разбрах, че г-н Васил Николов я приготвя по рецепта на лечителя бай Димо, но никъде в нета няма негови координати!Можете ли да ми помогнете с информация дали мога да си го купя в билкова аптека или телефон на г-н Николов ? Предварително благодаря ! Поздрави!

  2. В КОЯ АПТЕКА МОГА ДА ЗАКУПЯ БИЛКАТА -ЧЕРВЕНА ЧЕТКА И НА КАКВА ЦЕНА ?БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО

  3. Здравейте!Спешно ми трябва масло от черен кимион.Къде и кога мога да го закупя?

  4. Масло от черен кимион съм виждала в био магазина ЗОЯ на малките 5 те кьошета.сайта май им е zoya.bg

  5. Здравейте, къде мога да намеря листа от манго?Трябва ми за да си направя чай, който помага при диабет. Благодаря на всеки, който може да ме информира!

  6. Здравейте ! Спешно търся най-добрата комбинация от билки против тежка форма на депресия съчетана със страхова невроза !

    • Демир бозан ще ви свърши идеална работа, вижте тук: http://www.demirbozan.com/category/depresiya/ – но трябва да вземете от оригиналния на „Фарма Витал“, който струва 43 лева, иначе състоянието ви най-вероятно ще се влоши.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *