Тази билкова баня прави ноктите здрави и разкошни!

Ето как с помощта на билки ще успеете да заздравите и разхубавите ноктите си!

Предлагаме ви рецепта за билкова вана, с помощта на която ще успеете да постигнете бляна на много жени – здрави и красиви нокти. Въпреки че малко дами биха повярвали на това, че само и единствено с помощта на билките – без козметика и допълните процедури – ноктите ще успеят да се заздравят, предлагаме ви да опитате. Важно е да имате търпение и да проявите постоянство.

Направете си билкова баня за здрави нокти!

Ефектът от билковата вана върху ноктите не е мигновен, но за сметка на това чрез въпросната процедура ноктите се подхранват в дълбочина, оставайки здрави и красиви дълго след като сте преустановили провеждането на процедурата.

За приготвянето на самата билкова баня – за количество от 200 милитра, което се използва наведнъж – са ви необходими 1 с.л. мащерка, 1 с.л. розмарин и 1 с.л. мента. След като трите билки се смесят, те се кипват за около 5 минути във водата. Когато отварата стане с поносима температура, в нея се потапят върховете на пръстите. Добре е да ги държите потопени около 200 минутки.

Освен че заздравява ноктите, въпросната билкова баня има приятен аромат, успокоява кожичките около нокътната плочка и дарява с блясък самите нокти и с мекота кожата на ръцете.

бутон за сайт

Оценете статията

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Тази билкова баня прави ноктите здрави и разкошни!

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *