Билкова рецепта помага при астма

Съществуват нетрадиционни методи, които значително могат да подобрят състоянието на астматика

Астмата е заболяване на дихателните пътища и белите дробове. От нея можете да се разболеете във всяка възраст. Болестта не е заразна.

Астмата се повлиява от тази билкова комбинация

Въздухът, който поемаме, преминавайки през милиони все по-намаляващи размерите си дихателни пътища – бронхи, достига до микроскопични сакчета, наречени алвеоли. Там става обмяната на кислорода и въглеродния двуокис. Когато астмата е под контрол, бронхите са проходими и въздухът се вдишва и издишва без усилия. Статистиката сочи, че от астма страдат милиони хора по света.

Само в България астматиците са около 5 – 6% от населението, а приблизително 150 000 от тях са деца. Независимо че лекарите смятат бронхиалната астма за неизлечимо заболяване, съществуват и нетрадиционни методи, които значително могат да подобрят състоянието на астматика.

Лечебна билкова рецепта при астма:

Начин на приготвяне – смесват се по 40 г лавандула, цвят от бял равнец, слез, листа от подбел, корени от бял оман, иглика, ленено семе и 40 г корени от глухарче, 20 г цвят от глог, 50 листа от живовляк, 100 г листа от лазаркиня и 60 г стръкчета от босилек. От тази смес 2 с.л. се поставят в 400 мл кипяща бода, ври 5 мин и кисне половин час. Пие се по една винена чаша подсладено с мед 3 пъти дневно преди ядене.

Оценете статията

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Билкова рецепта помага при астма

  1. Здравейте, Предлагам Ви един лесен начин да спечелите някой лев: Регистрирате се напълно безплатно на следният сайт: http://sumixs.com/?ref=1258308 oтваряте линка и действате..Каква е идеята? Трябва да отделите по 3 минути на ден за да оценявате три видео реклами. След регистрацията си влизате в акаунта, кликвате на Survey, отваря Ви се клипче и под него има бутон do survey. Натискате го и Ви се отварят 8-те въпросчета на които трябва да отговорите. Отговаряте набързо и… печелите 9$. Повтаряте това упражнение още 2 пъти и- в сметката си имате 27$. При достигане на 1200$, парите Ви се превеждат на PayPal акаунт. За целта трябва да имате регистриран PayPal акаунт. Успех на всички :)).

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *