Върнете блясъка на косата си с тази билкова маска!

Красива и жизнена коса е нещото, което всяка представителка на нежния пол желае

Няма жена, която скришно да не поглежда с поне малко завист към косата на друга жена. Красивата и жизнена коса е нещо, което всяка представителка на нежния пол желае. Но като всяко нещо, и това изисква време и желание.

Красива и жизнена коса е нещото, което всяка представителка на нежния пол желае!

Има много билки доказали своята ефективност, за да се радвате на здрава и блестяща коса. Някои от тях може да приемате като хранителни добавки, а други – под формата на шампоан или лосион.

Билка.инфо ви предлага тази ефикасна билкова маска за коса, с чиято помощ ще върнете позабравения блясък на косата си.

Билките са естественото средство за защита на косата ни от негативните външни влияния. Доказано е, че билките могат да се преборят с косопада и пърхота. Много преди появата на модерните шампоани те са били използвани за здрава и блестяща коса. Техните уникални свойства могат да ви помогнат да се радвате на красива коса.

Начин на приготвяне и употереба – Сложете 500 мл вода на котлона и изчакайте да заври. Добавете листа от розмарин във врящата течност. Оставете на котлона на по-слаб огън за около 10 – 15 минути. Прецедете получената смес и я оставете да изстине. Изплакнете косата си и изсушете.

Розмаринът стимулира растежа, премахва пърхота и възстановява блясъка на косата. Приемайте розмарин и същевременно плакнете косата си след измиване.

Върнете блясъка на косата си с тази билкова маска!
5 (100%) 1 vote

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *