Ментови бонбони и локум са уникален лек за отхрачване

Традиционният локум е най-чудесното средство за отхрачване, също нелоша работа вършат и ментовите бонбони.

Трудното отделяне на храчките ви подтиква да посегнете към лекарствата, но това не е единственият вариант, който ще ви помогне. Има много билки, които стимулират отхрачването и не вредят на организма ви по никакъв начин, така че преди да прибегнете към антибиотика опитайте с изпитаните рецепти от народната медицина.

“Фигурин
Уникален лек за отхрачване използван от нашите баби

Уникален лек за отхрачване използван от нашите баби

Един много ефикасен лек за отхрачване, който е изпитан от много хора и наистина действа се приготвя с любимите ни ментови бонбони и малко локум.

Когато го приемате самата кашлица се облекчава, отхрачването става много лесно и бронхитите се пречистват възможно най-бързо.

Ето и как да си направите уникалният лек за отхрачване, който наистина е помогнал на мнозина:

Взимате 20 парчета най-обикновен локум и ги поставяте в 1 литър вода. Сваряват се докато прибавената вода остане на половина. Не забравяйте да разбърквате периодично. Малко преди да свалите от слабия огън, на който се вари локума добавете към него 20 ментови бонбона за смучене.

Ако желаете да подсилите още малко силата на домашния лек за отхрачване можете да добавите няколко листенца от индрише към него. Тази билка също е уникално средство, което стимулира процеса и спомага за бързото лечение.

Този чудодеен лек за отхрачване се съхранява в хладилника и се приема само по супена лъжица 3 пъти на ден. Още след първите дни на приема ще усетите облекчение, а вкусът на домашния сироп е много приятен, така че ще допадне на почти всеки.

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Ментови бонбони и локум са уникален лек за отхрачване

  1. Това е уникална и ОПАСНА глупост, което сте написали.

    Локума е почти 99.8% захар, а захарта ЗАДРЪСТВА и сгъстява до неузнаваемост бронхиалния и насалният секрет. Когато човек има сухи хрипове и трябва да отхрачва, приема на въглехидрати като цяло е напълно забранен, захарта е изключена на 100%

    Буквално може да опропастите живота на някого, с тази глупост.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *