УНИКАЛНО! Билкова рецепта предпазва от НЕЖЕЛАНА бременност!

Предпазете тялото си както от нежеланата бремонност, така и от неприятните физиологични последици

В живота на всяко семейство има периоди, когато поради различни причини забременяването е нежелано. В световен мащаб 60% от всички бременности са непланирани. Непланираната бременност може да бъде истински кошмар за момичето или жената. Затова тя, както и нейният партньор, трябва да познават добре разнообразните съвременни методи за предпазване от бременност (контрацепция).

Предпазете тялото си както от нежеланата бремонност, така и от неприятните физиологични последици

В противен случай много често жените прибягват до аборт по желание. Става дума за операция, която може и да няма последствия за здравето на жената, но когато не се направи професионално, може да доведе дори до смърт. А в много случаи може да причини безплодие.

Най-важното, избирайки някои от съвременните контрацептиви, е противозачатъчното средство да бъде безвредно – някои от тези средства могат да предизвикат здравословни проблеми при жената или да провокират ракови заболявания. Те дават странични ефекти като кървене, болка в таза, обилни кръвотечения и други.

“Фигурин

Предлагаме ви една изпитана билкова рецепта за предпазване от забраменяване, с чиято помощ едновременно ще предпазите тялото си както от нежеланата бремонност, така и от неприятните физиологични последици.

Начин на приготвяне – да се смесят 30 г лайка, 40 г хининови кори и стипца, колкото царевично зърно, и да се варят на тих огън в 1 л вода за около 15 минути. Да се прецеди и да се пие сутрин и вечер по 1 малка винена чаша (60 мл) преди хранене.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *