Заличете БРЪЧКИТЕ с тази изпитана рецепта!

Билка.инфо ви предлага билкови рецепти за по-еластична кожата на лицето

Когато и да се стигне до появата на бръчки, това е може би най-тежкият момент за представителките на нежния пол. Често тяхното появяване ни огорчава, понижава самочуствието ни и нашата самооценката, дори провокира психологически дискомфорт, комплекси и проблеми в личния живот, а понякога – и в работата.

Направете кожата си по еластична, а бръчките – невидими!

Без значение е колко силно ни се иска, но процесът на стареене е необратим. А с него върви и появата на бръчки. Но това не е повод да се отказваме от ежедневната борба – да останем максимално дълго време млади и красиви.

Билка.инфо ви предлага следните изпитани билкови рецепти,с чиято помощ кожата на лицето става по-еластична, а бръчките – невидими.

Начин на приготвяне и употреба – в продължение на няколко седмици лицето трябва да се обтрива вечер със смес от ягодов или краставичен сок. Като за направата муса ви необходими по 50 г от коя да е от билките. Тя се слагата в 200 г 45-градусов спирт. За опимален ефект към лосиона може да се прибави 1/2 гсалицилова киселина.

Начин на приготвяне и употреба – 30 г лайка, 20 г мента, 10 г розмарин и 20 г невен се заливат с един литър бяло вино и се оставят така за 15 дни. След това сместа се прецежда и всяка вечер с помощта на тампон се обтрива лицето.

Подобни публикации за още четене:
Оценете статията

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Заличете БРЪЧКИТЕ с тази изпитана рецепта!

  1. Дали някой от администраторите на сайта е прочел т.нар.статия? Ако да – Не мога да повярвам в „силата на разума“. Вие подигравате ли се с читателите си? Що за несмислени приказки се представят за „полезни“ съвети?

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *