3 билки, които облекчават болките в бъбреците

Погрижете се натурално и с помощта на Природата, за да помогнете на бъбреците – пречиствателната станция на нашето тяло

Има билки за прочистване на бъбреците, които могат да помогнат за лечение на пикочните пътища, увеличаване на потока на урината, което от своя страна помага за премахване на отпадъчни продукти, а някои от тях имат и антисептичен и антибиотичен ефект.

“Фигурин
3 билки, които облекчават болките в бъбреците

3 билки, които облекчават болките в бъбреците

Доказано е, че билките ще ви помогнат, за да отървете тялото си и от остатъчни продукти като карбамид.

Чрез тях бъбреците ще се прочистят от „боклуците“, които са останали при разграждането на белтъчините. Те включват амоняк и карбамид, които са токсични. Също така се отделят и някои бактериални токсини, водород, електролити, и въглероден диоксид.

Бъбреците имат и няколко други важни функции. Те се включват в регулиране на разтворените вещества и йони в кръвта, което помага за контрол на кръвната рН и обема на кръвта. Те също така премахват отпадъци от кръвта, и отделят ензима ренин. Този ензим активира системата ренин-ангиотензин път и по този начин контролира кръвното налягане.

Ползата от билковите продукти, които се ползват в борбата с болката е, че те имат по-мек, но много по-траен ефект., Естествени са, нямат оцветители, подобрители и всякакви други помощни вещества, които биха могли да предизвикат други утежнения. Освен това, ако съчетаете билколечението с подходяща диета е гаранция, че ще забравите не само за болките, но ще се насладите на едно ново и много по-здраво тяло.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *