Вагиналните гъбички лекувайте с тази билкова рецепта

Вагиналните гъбички се повлияват с уникална билкова рецепта

Ако страдате от вагинални гъбички, то по всяка вероятност сте опитвали какво ли не, за да решите проблема. Резултатът от повечето продукти обаче е по-скоро временен и нетраен – след като се преустанови използването на даден продукт, неприятните симптоми се появяват отново.

Вагинални гъбички се лекуват и с билка!

Именно поради това много жени се доверяват на народната медицина, като утвърдил се с годините начин да се излекува и този неприятен проблем – вагиналните гъбички.

Една от рецептите, която се препоръчва с особена увереност при тези състояния, се състои в приготвянето на отвара от 2 познати билки.

За целта са необходими 100 грама листа от волски език и същото количество стръкове от босилек. След като съставките се смесят добре, 3 с.л. от тях се кипват и варят за 5 минути в половин литър вода.

Докато е още топла отварата, с нея се прави гореща вана. Добре е водата да е колкото е възможно по-топла, но не и пареща, за да има ефект от процедурата. Продължителността й е 20 минути.

Със същия ефект се препоръчва и приготвянето на билкова вана от корени от бъзак. Тя се приготвя и прилага по същия начин, като единствената разлика е в това, че билките за лечение на вагинални гъбички се варят 15 минути.

бутон за социални мрежи

Вагиналните гъбички лекувайте с тази билкова рецепта
Оценете статията

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *