Вагиналните гъбички лекувайте с тази билкова рецепта

Вагиналните гъбички се повлияват с уникална билкова рецепта

Ако страдате от вагинални гъбички, то по всяка вероятност сте опитвали какво ли не, за да решите проблема. Резултатът от повечето продукти обаче е по-скоро временен и нетраен – след като се преустанови използването на даден продукт, неприятните симптоми се появяват отново.

Вагинални гъбички се лекуват и с билка!

Именно поради това много жени се доверяват на народната медицина, като утвърдил се с годините начин да се излекува и този неприятен проблем – вагиналните гъбички.

Една от рецептите, която се препоръчва с особена увереност при тези състояния, се състои в приготвянето на отвара от 2 познати билки.

“Фигурин

За целта са необходими 100 грама листа от волски език и същото количество стръкове от босилек. След като съставките се смесят добре, 3 с.л. от тях се кипват и варят за 5 минути в половин литър вода.

Докато е още топла отварата, с нея се прави гореща вана. Добре е водата да е колкото е възможно по-топла, но не и пареща, за да има ефект от процедурата. Продължителността й е 20 минути.

Със същия ефект се препоръчва и приготвянето на билкова вана от корени от бъзак. Тя се приготвя и прилага по същия начин, като единствената разлика е в това, че билките за лечение на вагинални гъбички се варят 15 минути.

бутон за социални мрежи

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *