Вижте тази комбинация от билки за отслабване! Действа!

Комбинация от 17 билки помага за бързо отслабване!

Ако имате килограми за сваляне, тази комбинация от билки ще ви помогне. Така казват стари билкари и изброяват 17 билки за скоростно отслабване.

Търсете тези билки за отслабване!

Добавят се в голям съд равни части от следните билки – стръкове от пчелник, стръкове от комунига, стръкове от мента, стръкове от агримония, жълт кантарион, стръкове от мащерка, синя жлъчка, върбинка, маточина. Още слез, листа от коприва, отделно и корени от коприва. Шишарки от хмел и цвят и глог, ленено семе и плодове от резене и анасон.
След като всички билки се добавят, се разбъркват добре и се стриват на прах. Количеството, което се получава, е достатъчно за няколко месеца. От въпросната билкова комбинация се взема по една супена лъжица, която за шест минути се кипва в 600 мл вода. От получената отвара се пие по три пъти на ден, като за да има ефект, е необходимо постоянство. Важно е да се пие преди хранене. Поради това, ако човек се храни по пет пъти на ден, добре е да раздели полученото количество чай за всички хранения през деня.
Препоръчва се обаче билковата рецепта за отслабване да се прилага само от напълно здрави хора и то не по-често то два пъти в годината за по пет седмица, тъй като организмът привиква.

бутон за сайт

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *