Вижте тази лечебна процедура срещу стрии с билка

Предлагаме ви изпитан лек срещу стрии!

Можете да се справите със стриите с помощта на лечебна процедура в няколко стъпки.

“Фигурин

Като за начало, трябва да „излекувате кожата”. Става дума за терапия на пострадалите участъци от кожата, която се основава на следната смес – половин чаша масло от алое вера и половин чаша зехтин, 1 с.л. витамин А и 2 с.л. витамин Е. С масажни движение получената смес се нанася върху предварително почистена кожа.

Обърнете внимание на стриите!

Друго основно правилно е редовното ексфолиране на кожата. Идеална работа върши срещу премахване на мъртвите клетки от кожата и заличаването на стриите. За целта са необходими 2 с.л. пълномаслено мляко, ? чаша захар и 2 с.л. зехтин. Движенията са внимателни, а ефектът – поразителен.

Следва лимонът със зехтин. Комбинацията между двата продукта гарантирано намалява размера на стриите, като в същото време ги прави по-малко видими. Необходимо е от сместа да се нанася върху поразените участъци поне 2 пъти дневно.

Ако редовно повтаряте тези няколко процедури – премахване на мъртвите клетки, лечение и подхранване, то вие в най-скоро време ще забележите първите резултатит от лечбната процедура срещу стрии.

За да бъдете удовлетворени от постигнатото обаче, добре е да имате търпение и да проявите постоянство.  Необходими са поне 1-2 месеца, за да бъде ефектът от процедурата удовлетворяващ.

бутони към социални мрежи

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *