Вкусен сок за бързо отслабване

Ще ви предложим ефикасна напитка за бързото разграждане на излишните натрупани мазнини по тялото, което ще доведе до сигурното ви отслабване!

отслабване

 Вкусен сок за здравословно отслабване

Всички мечтаем за красиво тяло без много усилия. Без еднообразието на диетите и хранителните режими, с които сте ангажирани по цял ден! Без постоянното надничане по опаковките за калоричните стойности! Без вредните капсули за отслабване, които неминуемо ще ви донесат така наречения „йо-йо“ ефект!

Фигурин бързо отслабване при Хашимото

Само с натурални съставки и то лесни за намиране, може да отслабнете бързо! Природата е осигурила невероятни дарове, в помощ на хората с малко излишни килограми, а отслабването с домашния сок, за който ще ви разкажем, става малко по малко, без да натоварва допълнително организма ви! Така тялото ви ще съсредоточи сили да се бори с килограмите.

Една от съставките в рецептата е пъпеша. Известен е с леките си очистителни свойства, които ускоряват чревната перисталтика и пречистват стомаха ви. Именно това качество, на този толкова ароматен плод, го правят подходяща съставка на нашата напитка!

Сока за отслабване се приготвя с пресните сокове на пъпеш, ябълка и домат. При смесването, съотношението им трябва да бъде едно към две към едно! Например: сто грама от сокчето на пъпеша се смесват с двеста грама сокче от ябълка и сто грама сок от домат. В зависимост кой, какво количество желае да получи! Вкуса, който се получава е наистина страхотен. А за благотворния ефект на напитката върху стомаха ви, ви оставяме да се убедите сами.

Пийте тази напитка на гладно, поне половин час преди първото ви хранене за деня. Ефекта ще бъде поразителен ако приемате от нея поне още веднъж, а най-добре и да заместите вечерното си хранене!

Тук е мястото да кажем, че напитката наистина помага, освен че има чудесен вкус, но без усилие от ваша страна няма да достигнете ефекта, за който мечтаете! Използвайте я само като добавка за разнообразяване на диетата, която спазвате! Ако не сте на такава обаче, нашия съвет е да спортувате активно, за да постигнете здравословното и красиво отслабване!

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *