Всичко за бързите кредити, когато ви трябват пари за билки

Бързите кредити се отпускат от банкови или небанкови финансови институции на малки суми за кратък период от време – между 6 месеца и 1 година.

Целта им е да осигурят средства по най- бърз начин за най-спешни нужди, но всеки може да ги ползва за каквото намери за добре, примерно за билки и здраве.

На всеки се е случвало да изпадне в трудно финансово положение, особено днес, когато икономическата криза е навсякъде. Ето затова този вид услуги са разрешение на такъв проблем.

burzi-krediti (9)Ако сте решили да кандидатствате за бърз кредит, изберете тази компания, която е най- изгодна за вас. Правилната компания трябва да е лицензирана като финансова институция от Българска Народна Банка. Също така е добре да тя бъде с доказан опит. Всяка такава кредитна компания има Интернет страница, затова преди да кандидатствате задължително се запознайте с общите условия. Освен това, винаги можете да проверите във форумите какво е общото мнението за компанията.

За кандидатстване за бърз кредит изискванията наистина са много елементарни. Трябва да имате навършени 18 години и да представите само лична карта. Не се търсят абсолютно никакви други документи, не трябва да доказвате минимален доход, не трябва да търсите поръчители и т.н.

Лихвите по кредита зависят от големината на сумата и срока на погасяване. Месечната лихва излиза между 3, 4%. Но вие винаги можете сами да си пресметнете това. Погасителния план избирате сами.

След като сте кандидатствали, одобрението става също много бързо- само след няколко часа, а усвояването на желана сума още в същия ден.

Може да кандидатствате и онлайн. Процедурата тук също е много опростена. Трябва само да попълните формуляр и получавате отговор по телефона или на имейла си в рамките на един час. Онлайн кредита освен че е бърз, той е и много удобен, защото не ви се налага да излизате от дома си или офиса.

Подобни публикации за още четене:
Всичко за бързите кредити, когато ви трябват пари за билки
5 (100%) 1 vote

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *