За деца и възрастни! Вижте как да ЛЕКУВАТЕ възпалени сливици!

Тази билкова рецепта за успокоява възпалението на сливиците

Сливиците са много важно звено от имунната ни система и те определено не трябва да бъдат премахвани, освен ако не е крайно наложително. За съжаление, много от действащите медици бързат да препоръчат операция за лечение на възпалените сливици, докато всъщност съществуват редица природни средства и лекарства, които могат да помогнат да бъдат добре защитени сливиците ни, а от това следва, че и организмът ни ще се бори по-успешно с възпаленията и вирусите.

“Фигурин

Тази билкова рецепта за успокоява възпалението на сливиците!

Билка.инфо ви предлага следната изпитана билкова рецепта, с чиято помощ ще успокоите възпалението, както при вас така и при децата ви.

Начин на приготвяне и употреба – изсушени коренчета от кукуряк се стриват на прах. Омесва се малко тесто от вода и брашно и от него се прави лента- дълга и широка, колкото е необходимо, за да се обвие врата на болния. Лентата се поръсва с изсушените коренчета от кукуряк и с нея се обвива гърлото и врата така, че да се обхванатдобре сливиците. Особено добре действа при подути сливици, защото ги свива и премахва възпалението. При децата времетраенето на компреса е не повече от половин час. Прави се два – три пъти до премахване на възпалението. Възрастните могат да преспят с компреса една нощ.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *