ИЗПИТАНО! Билкова рецепта възстановява черния дроб от ПУШЕНЕТО!

Цигарите са основният замърсител на този важен за човека орган

Черният дроб е един от жизненоважните органи на човека. По правило в жлъчните му пътища се съдържат голямо количество конкременти (до няколко хиляди). Това са т.нар. жлъчни камъни, които трябва периодично да се чистят. Обърнете внимание, че не говорим за камъните в жлъчния мехур – може да нямате такива, и все пак да се нуждаете от прочистване на черния дроб. Всичко, което попада в кръвния ток чрез храна, лекарства, заобикаляща среда, в края на краищата се представя в черния дроб и ако е опасно за организма, бива неутрализирано.

Тази билкова рецепта повлиява възстановяването на черния дроб

При хора с професии, налагащи присъствие в токсични среди, и такива, които чрез хранене, пиене, тютюн са замърсили твърде много средата си, препоръчваме следната детоксикираща фитопрофилактика, която в отделни случаи може да играе роля и на терапия, за да се създадат максимално благоприятни условия за регенериране на черния дроб.

Начин на приготвяне – Вземете 100 г изсушени ситно нарязани корени от глухарче. 30 г стръкове от змийско мляко, може и пресни или скоро изсушени и 50 г стръкове от пчелник и плод от шипка. В 600 мл кипяща вода се поставят 2 супени лъжици от сместа. Ври 3 – 5 мин. и се оставя да изстине, след това се прецежда и се пие 6 пъти дневно по 100 мл 15 мин.преди и 30 мин. след храна.

Подобни публикации за още четене:
Оценете статията

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “ИЗПИТАНО! Билкова рецепта възстановява черния дроб от ПУШЕНЕТО!

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *