Генерално пречистване на организма с дафинов лист

Дафинов лист е една често използвана подправка в кухнята, от която се прави лечебна отвара за генерално пречистване на организма от солта и натрупалите се в него токсини.

Организмът се нуждае от спешна детоксикация, ако цветът на лицето ви е променен, главата чесро ви „тежи“, нямате апетит, кожата ви се лющи, имате торбички под очите и се изморявате твърде бързо.

Фигурин бързо отслабване при Хашимото

Периодичното пречистване на организма е нужно, защото тъканите ни се пренатоварват в следствие на прекарани боледувания, недостиг на ценни витамини или остатъци от поетата храна. Токсините вредят на организма, като нарушават правилното функциониране на органите. Когато органите не функционират правилно организма става слаб и е застрашен от заболяване.

Дафинов лист за пречистване на организма

Дафинов лист за пречистване на организма

Подправката дафинов лист пречиства организма ви само с приема на минимално количество лечебна отвара.

Ето как се прави и приема за максимално добър ефект: потапяте 5 листа от подправката дафинов лист (сушени) в 300 грама вода, която ври. Варете само 5 минути и сваляте отварата от котлона. Прецедете и я прелейте в термос. Оставете да престои там за 2-3 часа.

Лечебната отвара от дафинов лист ще пиете на малки глътки от сутринта до вечерта. Не бързайте да я изпивате наведнъж, защото вместо да пречистите организма си можете да си навлечете проблеми. Пие се 3 поредни дни, а после се прекъсва за 7 дена. Ако смятате, че има нужда можете да повторите приема още един път.

По време на лечението с отварата от дафинов лист за пречистване на организма, урината най-вероятно ще промени своя цвят и ще стене бледо розова. Това не бива да ви тревожи, нормално е. Показва, че токсините и солта напускат организма ви. Целебната отвара също така предизвиква и често уриниране.

Ефекта от действието на отварата за пречистване на организма ще усетите след близо 14 дена. Ще се чувствате отново пълни с енергия, а неблагоприятните симптоми ще са напълно изчезнали.

Enjoyed this post? Share it!

 

16 коментара по “Генерално пречистване на организма с дафинов лист

  1. ако пиеш хормонални хапчета и за Инсулиновата резистентност може ли да приемеш отварата от дафинов лист

  2. Може ли да възникнат странични проблеми ,може ли да се пие от хипертоници и от диабетици.

    • Хранете се спокойно, само избягвайте пържените и тежките храни. Добре е да наблегнете на пресните плодове и зеленчуци.

  3. опитах го вече -миналия месец и се чувствам добре Направих го две поредни седмици и ми кажете моля на какъв интервал от време мога да го правя след това

  4. Преди много време прочетох ,че е полезен против бръчки-сваряваш и обтриваш с памучен тампон.И в много книги пише ,че пречиства….

  5. На какъв български език пише авторът или преводачът на статията?! Толкова неграмотно написана статия отдавна не бях срещала

  6. Рецептата може би е добра, но езикът е много различен от правилния български. Или е некадърен превод от руски, или изобщо я е писала рускиня, от тези, които живеят в България по 20-30 години и не научават езика … По тези сайтове отдавна няма редактори, нито квалифицирани преводачи – владеещи поне два езика, а не само единия, и то на оригинала … Аз си ги редактирам след това, за да не се дразня, защото съм филолог и грубите грешки ме спъват при четенето …

  7. Драгомира Златева Аджемова,съвсем ясно е написано листата са сушени.Четете внимателно,преди да задавате въпроси.

  8. Не разбрах 300 гр. отвара за колко време трябва да се изпие. За един ден, или за три?

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *