Възвърнете сексуалното си желание с тази билка

Сексуалният инстинкт може да изчезне в период на стрес, но има билки

Сексуалният инстинкт, който изпитваме може да изчезне, когато сме в период на някакъв стрес или много интензивна работа, или пък когато рутината се останови трайно в ежедневието и унищожи сексуалното (а и всякакво друго) желание между двойката.

Сексуалното желание се възвръща с гинко билоба

Стресът оказва негативно влияние, също както и работата до късно всяка вечер или преумората от семейните задължения. Затова не е изненадващо, че според статистиката голяма част особено от женените двойки правят секс само по няколко пъти на месец. За щастие, не е задължително да се прибягва до лекарства, за да си дойдат нещата на мястото. Природата ни е дала много натурални средства, които помагат за възвръщане на нормалното сексуално желание.

Гинко билобата – популярна и във фармацията билка, доказано подобрява кръвотока към мозъка, сърцето и половите органи, като помага за получаването и поддържането на ерекцията. Много изследователи я считат за антидот за отрицателните ефекти в сексуално отношение на антидепресантите.

Фигурин бързо отслабване при Хашимото

Взимайте по 40 – 80 мг два пъти дневно, като се уверите, че продуктът съдържа 24% гинко хетероциди – силни антиоксиданти, които неутрализират свободните радикали. Безопасен е за използване и от жени.

Също така яжте повечетиквени семки. Те са с високо съдържание на цинк, който има отношение към повишаване на фертилитета и сексуалния нагон.

Но Гинко билоба е антикоагулант и може да взаимодейства с други такива. Попитайте лекаря или фармацевта си дали е добре да го приемате.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *